Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fájdalom nélküli orális sex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fájdalom nélküli orális sex?

Figyelt kérdés
pasimat szeretném kielégíteni orálisan egy gond van hogy elkezdem neki csinálni és kis idő után fáj tőle a szám olyan mikor a nevetéstől fáj a szád hogy tudnám úgy csinálni hogy ne fájon?
2011. febr. 28. 21:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
kicsi a szád, ha neki nem akarsz fájdalmat okozni, sajnos neked fog fájni. velem is ez van :(
2011. febr. 28. 21:46
 2/10 A kérdező kommentje:
nem kicsi a szám nem akarok neki fájdalmat okozni nagyon élvezi mikor csinálom neki csak nekem fáj egy idő után elég zavaró:(
2011. febr. 28. 21:50
 3/10 anonim ***** válasza:
akk ne nyisd ki annyira, ha nem kicsi a szád... cska egy 2 milivel zárd össze jobban, ha nem kicsi a szád, akk ez megoldható, nálam sajnos még így is alig-alig :(
2011. febr. 28. 21:51
 4/10 Egyszerű huszonéves ***** válasza:
Szerintem kicsit edzeni kell az arcizmokat és nem fog fájni. Úgy gondolom, hogy elfáradnak az izmaid és amiatt van ez.
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy már túlságosan is görcsösen feszíted a szádat, nehogy véletlenül hozzáérj a fogaddal közben? Ha igen, akkor próbálj meg egy kicsit lazítani rajta! Persze úgy, hogy továbbra se okozz fájdalmat, ezért kicsit kísérletezzetek a technikákkal, mert ha nem tudod csinálni egyáltalán, az se jó ugye...
 6/10 A kérdező kommentje:
21:51 válaszoló ez az ötlet bejön igen görcsölök egy picit hogy ne fogazak kibrálom úgy hogy lazában:)
2011. febr. 28. 21:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Az utolsó 21:51-es vagyok. Örülök, ha kiderül, hogy tudtam segíteni. :)

Próbáld meg akkor természetesebben csinálni, úgy, hogy nem feszíted közben az állkapcsodat. A barátodnak pedig szólj, hogy figyelmeztessen, ha hozzáér a fogad véletlenül.

Esetleg ha nagyon bizonytalan vagy, mennyire lazíthatod el, előtte kísérletezhetsz valami puha tárgyon, mondjuk egy hámozott banánon. Azon elvileg meglátszik a fogad nyoma, miután befejezted a dolgot.

Akkor szurkolok nektek! Írhatsz esetleg, hogy sikerült. ;)

2011. febr. 28. 22:03
 8/10 A kérdező kommentje:
írok ha sikerült:D
2011. febr. 28. 22:17
 9/10 anonim válasza:
mikor elfáradt a szád vedd kezedbe az irányítást. =D szó szerint. verjed neki, aztán akkor kapd be mikor szikkad a makkja :D de am kom. én így szoktam..
2011. febr. 28. 23:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Eddzd a kluvot!
2011. márc. 2. 01:37

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!