Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A körülmetélt punci milyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A körülmetélt punci milyen?

Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 18:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
férfiakkal ellentétben ez a dolog nőknél iszonyatosan rossz szokás, mert egyrészt a legenyhébb változatnál (felső ajkak eltávolitásánál) előnyei biológiailag nincsenek (férfiaknál sok betegség megelőzhető vele), másrészt meg elveszi a szex élvezetét. Egyedül csak hagyomány szempontjából tartják be ezt a szokást, hogy a nőnek ne legyen kedve megcsalnia az urát. Szerintem kegyetlen undorító szokás nőkkel ilyet tenni, de szerencsére ez a praktika nagyon nagyon ritka errefele. Asszem csak plasztikai sebészeten foglalkoznak hasonló dologgal, hogy idősebb nők lógó szeméremajkait korrigálják, magyarán körülmetélik őket részlegesen, de viszont az nem veszi el a szex élvezetét, csak kozmetikailag jobban fog kinézni. Azt nem ítélem el, mert az egy nő szabad döntése.
2011. aug. 15. 17:53
 12/16 anonim ***** válasza:
31%

Kedves utolsó, a "férfiaknál sok betegség megelőzhető vele"-dumát nem kéne nyomni itt, a víz és a szappan országában.

Tényleg semmi értelme. Mosakodni kell és akkor védve vagy és nem csonkolni. A legundorítóbb műtét a férfi (Vagy női) körülmetélés és minden ötödik férfi szenved a körülmetélés miatt. Ez tény.

2011. aug. 15. 20:53
 13/16 anonim ***** válasza:
70%
Te el sem olvasod, hogy más mit ír, hanem csak kiveszel egy mondatot, ami nem tetszik neked, és oldalakon keresztül cikized. Ez a topic nem erről a témáról szól, hanem a női csonkításról, ami mint ahogy leírtam elég szadista dolog az európaiak szemével. De az viszont nem véletlen vagy 39%-ban jó válaszadó, én meg majdnem 80%-ban :)
2011. aug. 18. 15:30
 14/16 anonim ***** válasza:
31%
Igen, valszeg azért vagyok ennyi, mert van pár olyan ember, akik 20 évig nem látják a makkjukat és utána meg azt hiszik, hogy az a normális állapot, ami nekik van, csak, mert előtte sokkal rosszabb volt. Ők lepontoznak. Lepontoznak azok is, akik több néven itt vannak és reklámozzák úton-útfélen az innen egyszer már kitiltott, csomó kérdésnél moderátor által kitörölt körülmetélőpropagandista honlapot, privátba hívnak fiatal srácokat, hogy ajánlgassák a műtétet, meg konkrét orvost... hát igen igen, vannak páran, akik elszántan lepontoznak. És emellett meg ezer helyről kapok köszönetet, mert van, aki csak itt kap infót, de ha olyanoktól kap infót, akiknek a 82-es IQ-jukkal ugyebár csak annyira telik, hogy teljes fitymacsonkolást ajánljanak a 21.században, akkor lehet, hogy olyan problémáik lesznek, amikért te nem fogsz felelősséget vállalni levélben.
2011. aug. 19. 03:06
 15/16 anonim ***** válasza:
90%
Azt hiszem a személyeskedés minden fázisát kimerítetted az előző üzeneteddel. Kicsit túlértékeled ezt az egész dolgot szerintem, mint valami összeesküvés-elméletet. Senki nem hív senkit sem privátba, én is magam tettem fel kérdést a honlapon, mint önkéntes, és ott is közölte velem a honlap tulajdonosa a kockázatokat, meg hogy vissza lehet lépni , ha nem akarom, csak én akartam, és nem is volt semmilyen eü problémám előtte és most sem bántam meg, és nem is fogom soha. Ne használd erre a csonkítás kifejezését, sem azt, hogy barbárság, meg szadizmus, valamint ne tegyél valótlan kijelentéseket, hogy mindenhonnan le van tiltva a honlap, meg fiatalokat basznak át. Te hívsz mindenkit privátba, és te zaklatod azokat, akik nincsenek veled egy véleményen, és te idegesíted azokat a fiatal srácokat nemibeteg péniszek fényképeivel, akik már átestek a műtéten, hogy "tessék, így fog a tiéd kinézni!" Mellesleg ez a kérdés nem a farkakról szól, hanem a női oldalról, szal ha megkérhetnélek ne írj már mindenhova egy megjegyzést, ami nem is a témához tartozik. Most gondolom erre várhatok egy nyolcablaknyi regényt tőled, amiben egy mondatomat kiragadod, és azt fogod elemezgetni.
2011. aug. 20. 04:20
 16/16 anonim ***** válasza:
46%

Utolsóelőttihez csatlakozom, az utolsó pedig egy CSALÓ

Aki nem fogja vállalni a felelősséget senkinél, ha elrontják csak csak simán ronda lesz a "jól sikerült" műtét után, amikor majd a makk foltos lesz, meg kiszárad

Ennyit erről

Hazug emberekkel tele van a net, a hazug akkor is hazug, ha több, mint 70%-ban tetszetős, amit mond!!!!

2011. aug. 30. 11:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!