Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdés:A fitymámat izgatott állapotban és simán is vissza tudom húzni úgy kb félig és ilyenkor ájánlott a műtét?
Figyelt kérdés
minden megy(maszturbáció...) de nem tudom miért nem tudom visezahúzni2011. febr. 28. 18:58
1/13 anonim válasza:
Részleges fitymaszűkület :/. Nekem is ilyen volt, engem sem zavart semmiben, csak utánanéztem, és rájöttem, hogy ez az. Engem körülmetéltek, az 1. hét nagyon szar volt utána, de mostmár tetszik, hogy megcsináltattam. Am. menj el urulógushoz, és ott megmondják, hogy mi a pálya.
2/13 anonim válasza:
Én félig se tudom visszahúzni :D Így jártam, de állítólag egészségesebb.
3/13 A kérdező kommentje:
és nem lehetne valahogy rákényszeríeni hogy hátrébb jöjjön?mert pl azt olvastam hogy ha hátrahúzom és úgy állítom fel akkor tágul.
vagy ennek később lesz valami jelentésége ha közösülök egy csajjal(pl:kisebb élvezés,kevesebb cucc vagy ilyesmi).
mert én nagyon nem szeretném a műtétet.
2011. febr. 28. 20:01
4/13 A kérdező kommentje:
+ 18 év alatt el lehet menni urulógushoz
mert ha lehet nem akarnám a szüleimnek elmondani de hogy ha műtét lenne melyiket ajánjátok?
2011. febr. 28. 20:05
5/13 anonim válasza:
Szerintem mindenféleképpen műttesd meg0. Utána azt az 1-2 hetet ki lehet bírni, de gondolj csak bele, míg magadnak csinálod ok, de ha egy csaj fogja verni neked, és nem tud róla... Fájdalmas lesz, aminek jónak kellene, hogy legyen! Otthoni praktika nem létezik. Nem utolsósorban tovább is fogod bírni magát a szexet. Én nem bántam meg, hogy sebészileg alakítottak rajta.
6/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
és menjek el akkor urulógushoz?
egyáltalán 14 évesen lehet menni?
+ hogy mondjam el a szüleimnek??
2011. márc. 1. 16:13
7/13 anonim válasza:
Részlegesen metéltesd körül magad, úgy, hogy a belső fityma megmaradjon, és a külsőből vágjanak egy kicsit. Illetve a frenulumot.
8/13 A kérdező kommentje:
légyszi írjon valaki olyan akinek már volt részleges körülmetélése
2011. márc. 2. 17:32
10/13 anonim válasza:
Nekem is volt fitymaszűkületem és megműtettem. A szülők miatt nem kell aggódni mert meg fogják érteni mert a javadat akarják. A műtét után pár hétig szar volt de szerintem 110%-ban megérte. Szerintem csináltasd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!