Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőmnek megjött, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek megjött, és nagyon megkívánt. Azt mondta, hogy nyaljam, de én nem akartam. Mit csináljak? (többi lent)

Figyelt kérdés
Erre megsértődött, azt mondta, hogy most nem is vérzik annyira, ha szeretem, így is szeretem őt. Nem tudom mit csináljak, nekem így nem volt kedvem hozzá. Aztán most meg filmet néz, nem is szól hozzám. Szeretjük egymást, nincs ezzel baj, csak most nem tudjuk megbeszélni, mert megsértődött. Ti mit csinálnátok a helyemben? 21F
2011. febr. 28. 18:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Azért fiúk kicsit álszentek vagytok, ti nem csináljátok, ilyenkor, de azt elvárjátok, hogy a csaj segítsen ki titeket!

Egyébként tamponnal lehet, semmi sem lesz véres.

2011. febr. 28. 19:04
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 50%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:59

De az anál az?? Ott se neked kell figyelned dolgokra, csak bedugni azt jó. Ahogy fordul a kocka, rögtön olyan szemérmesek meg finnyások lesztek ti fiúk.

2011. febr. 28. 19:05
 13/17 anonim ***** válasza:

ma 19:05

Nagyon beletrafáltál, ott a pont:)

2011. febr. 28. 19:06
 14/17 Norb66 ***** válasza:
Én kinyaltam volna. Egy tampon és megmosás után meg pláne. Vagy mégegyszer :)
2011. febr. 28. 19:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Jajj miért nem tetted meg? Barátom tampon nélkül is simán megteszi. De sok pasi meg elvárja, hogy anál után is szopjunk mi? Persze te lehet, hogy nem, de én akikkel találkoztam mindenki elvárta.
2011. febr. 28. 19:13
 16/17 anonim ***** válasza:

Elég gusztustalan olyankor együtt lenni a párunkkal.

Bár pasija válogatja. Volt pasim imádta mikor megvolt és így szeretkeztünk(nyalni nem nyalt akkor), mert azt mondta, hogy legalább nem kell síkosító. Mostani párom nem is kufircol akkor.

Elég önző is a csaj, ha ilyet kér tőled, mert ő sem tenné meg.

De majd megbékül. Legfeljebb ha elmúlik neki akkor duplán nyalod:)

2011. febr. 28. 19:36
 17/17 anonim válasza:
MONDD MEG NEKI: HA SZERETSZ AKKOR ELFOGADOD!!!! L/20
2011. márc. 27. 15:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!