Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentin napon, amint a párom "rám ült" azonnal elélveztem. Ez normális?
Figyelt kérdés
Valentin nap volt, hosszasan izgattam, mert mivel kezdő vagyok, nem nagyon bírom még sokáig, és amint elkezdtük, azonnal elélveztem.
Utána még addig kitartottam még ő elment (2*).
Az normális, hogy ilyen rövid ideig bírom? Átmeneti dolog, vagy erre lehet számítani? (3. együtlét, és első barátnőm)
A másik kérdés, hogy ti fiúk mit szoktatok tenni, ha hasonló helyzet áll fent? Tovább csináljátok, vagy ujjazás stb. jön inkább szóba?
2009. febr. 16. 22:25
1/3 anonim válasza:
majd belejössz...de tényleg csak még szokatlan:)
2/3 anonim válasza:
Szerintem átmeneti . Majd te is megszokot. Lifestyle óvszerekból van oylan amelyiktól később mész el. Talán endurance a neve ( vagy hasonló). De ne izgulj biztos izgató a párod és azért bírod csak eddig.
3/3 anonim válasza:
Emberfüggő a dolog, én az első alkalommal elég nehezen élveztem el, van aki egyből elmegy, van aki nem. Ráérzel a dolog ízére hamarosan, és nem lesz több ilyen gondod, abba sem tudod majd hagyni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!