Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most akkor mi legyen? Olvasgat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi legyen? Olvasgattam itt a fórumot, arról, hogy mekkora egy átlagos péniszméret, csak hogy felkészüljek arra, hogy milyen lesz a barátomé.

Figyelt kérdés
És el is érkezett az első pillanat amikor közelebb kerültünk egymáshoz, és amikor megnéztem tátva maradt a szám:O A legtöbb ember 14-17et írt, szol nem számítottam nagyra, de az övé nagyon nagynak tűnt :S meg is kérdeztem, és azt mondta h 23 cm:O:S és úgy megijedtem :S szerintetek nagyon fájni fog az első szex? és most örüljek vagy ne?:S:D
2009. febr. 16. 22:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyjából mindegy, teljesen úgysem fog bemenni, mivel a hüvely átlagos hossza 10-12 cm... nekem kb 17-19 cm lehet, de ez sem megy be teljesen bnőmnek... szóval az hogy fájni fog-e, attól függ mennyire vagy tág (első aktusod lesz-e), valamint attól, hogy mekkora az átmérője barátod férfiasságának :) Ha síkosítót használtok, nagyobb az esélye hogy fájdalommentesen átvészeld :)
2009. febr. 16. 22:38
 2/5 anonim ***** válasza:
54%

ÚRISTEN!

Semmi nem lesz (: Gondolom tudja, hogy szűz vagy, és nem fogja egyből tövig benyomni. Azt meg látni fogja rajtad, hogy fáj, de most nehogy beparázz! Szerintem a lányoknak saccperkábé.. 60%-ának nem fáj a szüzesség elvesztése. Nem olyan nagy dolog ez, csak felfújják az egészet (; Tudod mikor fog fájni? Ha emiatt stresszelsz. Szóval ezt hagyd abba, de nagyongyorsan (:

2009. febr. 16. 22:40
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem nyomja be teljesen és nem éri el a méhszájadat, nem fog fájni. A behatolás esetleg kellemetlen lehet. A lényeg, hogy kellően nedves légy.
2009. febr. 16. 22:56
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
Maga a behatolás nem a pénisz hosszúságától válhat fájdalmassá, hanem a pénisz vastagságától. Tehát ha nem átlagon felül vastag, nem hiszem hogy jobban fájna a BEHATOLÁS mint egy átlag hosszúságúnál. Maga az aktus közben kérd meg hogy figyeljen, ne szaladjon tövig egyből, tapasztaljátok ki hogy meddig jó, és csak addig hatoljon be amég nem fájdalmas.
2009. febr. 16. 23:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Hú köszi a válaszokat:) Csak még szűz vagyok és na megijedtem:D de akkor próbálok nem parázni:)
2009. febr. 17. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!