Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom kellemetlen szagú pénisze és sex után csípő
érzés. Mi lehet ez? (olvasd el mert ennél bonyolultabb)
Figyelt kérdés
Ez a problémám azóta van amióta a párommal vagyok.
Első együttlétünk után pár napra lezsibbadt a lábam és rengeteg vért pisiltem és még csípett is.
Azt mondták felfázás.Jó!Ez nem múlt el semmilyen gyógyszertől.Állandóan csípő égő érzést éreztem a csiklómnál és mikor pisiltem még rosszabb volt.Hüvelynél semmi probléma!Elküldték tenyésztésre a vizeletem,és kiderült egy olyan baci van benne ami általában felfázáskor szokott lenni.Jó!Antibiotikum,krémek stb.Nem múlt el.Most viszont hogy már 2 hete nem voltunk együtt a párommal (egy műtét miatt) megszűnt a csípő érzés.
A szag: párom tisztálkodik rendesen!! De sokszor érzem büdösnek a nemi szervét.Van mikor a ruháján is átüt a szag!Akár fürdés után is,hiába mossa meg rendesen.Szoros alsó nadrágot hord.Nem tudom ,nem szellőzik rendesen vagy valami (betegsége van?!)
Köze lehet az ő bajának az én bajomhoz??
2011. febr. 28. 16:16
1/8 anonim válasza:
Szinte biztos, hogy köze van. Mégpedig ez konkrétan gombának tűnik, ami szoros összefüggésben van a baktériumokkal sajnos. Példának okáért ha a szervezeted a gomba ellen harcol, akkor jó eséllyel elszaporodnak a baktériumok és fordítva. Egyszerre kellene kikúrálni titeket, de ehhez az kell, hogy a párod elmenjen orvoshoz.
2011. febr. 28. 16:21
2/8 anonim válasza:
Szerintem ez nem normális!:S
Mondd meg a párodnak hogy menjen el dokihoz!
És szerintem te meg kérdezd meg egy másik orvos véleményét is!
2011. febr. 28. 16:32
3/8 A kérdező kommentje:
Már mondtam a páromnak hogy valami nem oké, erre ő hisztisen reagálta le hogy nemi betegnek állítom őt.
Kértem rá hogy menjünk dokihoz de nem hajlandó.
2011. febr. 28. 16:39
4/8 anonim válasza:
Hát pedig ez nem játék!! Mondd neki,hogy csak egy rutin vizsgálat,hogy ne hogy valami komolyabb baja legyen,hiszen neked volt és hát együtt voltatok! Próbáld finoman beadagolni neki,hiszen a fiúk ezen a téren hisztisek! :D
2011. febr. 28. 16:48
5/8 A kérdező kommentje:
Amikor nincs ilyen szag és oké minden semmi sem irritáló ,akkor orálisan kényeztessük egymást.Mostanság viszont állandó hányingerem van evés után. Ennek is köze lehet hozzá? Vagy inkább már ez idegi alapon van.Hozzáteszem pánikbeteg vagyok elvesztettem a terhességem és iszonyat sokat idegeskedtem.
2011. febr. 28. 16:50
6/8 anonim válasza:
1szerű:
Mondd azt, h nincs sex, amíg nincs orvos!
2011. febr. 28. 18:22
7/8 A kérdező kommentje:
Már mondtam:D Ő kibírja :DDD
Amúgy elég lenne egy vizelet vizsgálat?
2011. febr. 28. 18:34
8/8 anonim válasza:
Nem lenne elég sajnos. Nekünk is ilyen jellegű problémáink vannak a párommal, annyi, hogy neki nem kellemetlen szagú a pénisze, csak nagyon fáj neki ha pisil ill. aktust követően. Nálam pedig ugyanez. De nem most kezdődtek a problémáink hanem már egy évvel ezelőtt kb. de sosem voltunk elég alaposak, nem tartottuk be azt az 1 hónap szexmentességet amikor gyógyszerrel kezeltek minket... kb. 3 hét után mindig "feladtuk" Ezért újra és újra kiújult a betegség. Most kénytelenek leszünk kibírni mert ez már nem állapot, hogy folyton betegek vagyunk. Ő elment a bőr és nemibeteg gondozóba és vettek tőle vért meg kenetet a hugycsövéből...Ez egy kicsit kellemetlen (ahogy elmesélte) de sajnos ezt muszáj ha gombás megbetegedés vagy hugyuti fertőzés vagy bármilyen nemi úton terjedő betegségről van szó. A párodnak nem túl bíztató a helyzete! Menjetek el mihamarabb orvoshoz! Muszáj valahogy rávenned a párodat mert hidd el, hogy Neked ebből nagyobb problémáid lehetnek mint neki! A különböző bacik, fertőzések okozhatnak akár egy szép méhszájsebet is. Vagy ha esetleg újra babát szeretnél, ugye Te sem szeretnéd, hogy a terhességed során orvostól orvosig kelljen rohangálnod mert nem tudják kikezelni a bajt? Ezt próbáld meg megértetni a pároddal is! Sok sikert! :) És mihamarabbi gyógyulást!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!