Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Régen nagyon sokat maszturbált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen nagyon sokat maszturbáltam mivel nem volt senkim. Most van 1 barátom már 1 jó ideje de szex közben nemtudok olyan szinten elmenni mint masztival. A szexet befolyásolja az hogy régen csak masztiztam?

Figyelt kérdés
2009. febr. 16. 21:10
 1/7 anonim ***** válasza:
nem hiszem lazulj jobban .És mond meg hogy neked hogy jó!
2009. febr. 16. 21:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Gyakorolni kell. A maszturbálás csak érzékenyebbé tesz. Együttlét előtt olyan 3 nappal ha leállsz, akkor jó érzékeny leszel:))

Hozzá kell szokni, hogy a szex más módon elégít ki. Gyakorolhatsz dildoval is, ha gondolod.

2009. febr. 16. 21:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Érzem hogy izgat mert kívánom de nemtud elvinni és nagyon sokszor előfordul az ilyen helyzet.....
2009. febr. 16. 21:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogyan masztiztál. Mert ha ott túl erős ingerek értek és azt szoktad meg, a párodtól meg nem érnek olyan mértékű ingerek, akkor nem tudod annyira élvezni.
2009. febr. 16. 23:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát mindig filmet néztem közben mert úgy volt a legjobb
2009. febr. 17. 15:36
 6/7 érdeklődő35 ***** válasza:
esetleg próbáld ki, hogy miközben a partnereddel szexelsz símogatod is magad. ezt legkönnyebb, nem feltétlenóül az ágyban, hanem pl asztalon szexeltek. akkor előted áll míg Te fekszel és könnyedén hozzáférsz a csiklódhoz. Vagy kérd meg, hogy mikor még nem ment el, kicsit álljon le emelkedjen fel rólad pl misszionárius pózbol és akkor elsimogathatod magad, aztán folytassátok közösen. szerintem ha már egyszer elélveztél könnyebb vele együtt is
2009. febr. 17. 16:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Minden gond nélkül tudna a párod is simizni, vagy te magad csiklónál... Nem szégyen az, ha kell a rásegítés. Én pl. csak így tudok elmenni.
2009. febr. 17. 17:07

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!