Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Péniszgyűrű házilag?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Péniszgyűrű házilag?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy nevetséges de az lenne a kérdésem, hogy péniszgyűrűt lehet "házilag" készíteni? Pl.: gumit(amivel a pénzt lekötik, persze tisztát) ráhúzok a farkamra úgy h jó szoros legyem de azért lejöjjön. Tudom, hogy lehet sexshop-ban venni, de engem a házi praktikák érdekelnének. Csak normális válaszokat várok! Köszönöm. Üdv
2011. febr. 28. 14:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha felfelé görbül, annak csak örülhet a csajod, mert szemből jobban izgatja a G-pontját.
2011. márc. 2. 06:31
 12/17 A kérdező kommentje:
Épp az a probléma, hogy nem felfelé hanem lefelé görbül.
2011. márc. 2. 06:50
 13/17 anonim ***** válasza:
Én barátnőm hajgumijával csináltam ezt és jó volt. Nem is tom miért nem használom, de most lehet előkeresem mindjárt.
2011. márc. 2. 08:36
 14/17 IQnindzsa ***** válasza:
Ha csak a szorító érzés miatt akarod akkor nem kell gumiban gondolkodni. Egy jó selyem madzag vagy szalag is jó. Az pedig ,hogy mennyire szorítson az a te döntésed ,hiszen a gumival ellentétben ,beállíthatod h mennyire akarod megszorítani.
2011. márc. 2. 14:54
 15/17 anonim ***** válasza:

"ma 08:36"

és a barátnőd mit szólna hozzá ha tudná, hogy a hajgumijával csinálsz ilyeneket? XD

2011. márc. 2. 15:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nyugodtan vegyél péniszgyűrűt szexshopban. Vannak egész jók,egész olcsón, már 1000 párszáz forintért is. Megéri beruházni rájuk,mert nagyon jó élményt tudnak nyújtani. Nekünk is először problémás volt szégyellősségi okook miatt beszerezni,de amióta ez elmúlt már 3x rendeltünk különféle gyűrűket.

2011. márc. 2. 16:45
 17/17 Rentka Gábor válasza:
Személyes tapasztalatból a hajgumit ajánlom. Tedd a gátra, készíts egy hurkot, és azt a pénisz tövére. Ha jól csinálod, egy X alakot formál a gumi a pénisz tövén. De teheted duplán a gátra vagy a pénisz tövére is.
2017. nov. 3. 08:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!