Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Prostitulált vs barátnő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostitulált vs barátnő?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb megoldás,azt szeretném megtudni. Legalábbis véleményekre vagyok kiváncsi.
2011. febr. 28. 14:18
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
0%
Mennyél ku**ázni, fizessél egy "nőnek", akit jobb esetben "csak" naponta 10-en du**ak meg, az kell neked is, Úr isten szánalmas :)) Majd mindjárt jönnek gondolom és leugatnak, hogy jaj igy a prostik, úgy a prostik milyen jók, hát akkor vegyétek feleségül őket :)) Ja, hogy arra nem kénének, mert nem szégyenitnétek magatokat vele? Pedig összeilletek, nem is tudom melyik a szánalmasabb :)) egy ócska lo**ó, vagy egy ku**ázó pasi :)))) na jöhetnek a beszólások, már várom :D csak hozok popcornt :)
2015. júl. 10. 15:25
 42/55 A kérdező kommentje:
Lenézed az örömlányokat. De lehet,hogy emberileg többet érnek,mint bármelyik nem fizetős csaj.
2015. júl. 14. 13:39
 43/55 anonim ***** válasza:
Jaj de mit kell őket védni? ... :)) De azért, amikor felmérgel egy csaj te is azt mondod, hogy ni mán a hü**e k**va, mert tudod, hogy ez lealacsonyitó. Nem azt mondoid, hogy lelkileg oly sokat érő kedves örömlény, akit meg***gtam orrba-szájba, s azóta még vagy huszan, gyere már el velem inni egy kávét vagy nézni egy fimet egy moziban :)
2015. júl. 15. 23:06
 44/55 A kérdező kommentje:

"Mennyél ku**ázni, fizessél egy "nőnek", akit jobb esetben "csak" naponta 10-en du**ak meg, az kell neked is, Úr isten szánalmas :)) "

Inkább fizetek a p*náért,mintsem pitizzek érte. (udvarlás révén)

2015. aug. 5. 14:30
 45/55 anonim ***** válasza:

Könyörgöm kérdező maradj a k**vánál!!

Egyik lány sem érdemel meg egy ilyen kis p*cst!!!

A mai lányokat köpködöd mikor te se vagy semmi!

2015. aug. 5. 14:47
 46/55 anonim ***** válasza:
Ha inkább fizetsz a pináért, minthogy pitizz érte, akkor minek tetted fel a kérdést? Azt csinálsz amit akarsz. Valaki szánalmasnak tartja, hogy prostizol, de meg azt tartod szánalmasnak, hogyha valaki pitizik azért amiért te fizetsz. Mindenki törődjön a saját dolgával és akkor mindenki örülhet. Minek foglalkozni azzal, hogy a másik hogy kap pinát? Persze, kivétel, ha nem erőszakkal jutsz hozzá, mert az börtönt érdemel.
2015. aug. 5. 15:35
 47/55 anonim ***** válasza:
Javítva: Persze, kivétel, ha erőszakkal jutsz hozzá, mert az börtönt érdemel.
2015. aug. 5. 15:36
 48/55 A kérdező kommentje:
Nem jo kedvembol mennek prostihoz,hanem mert nem vagyok szofoso,nincs 20 cm-s farkam,adonisz sem vagyok. Igy legalabb megtapasztalhatom azt,ami masoknak termeszetes.
2015. aug. 5. 17:41
 49/55 anonim ***** válasza:

Nemrég pitizésnek nevezted, most meg azt mondod, hogy pitiznél te szívesen, csak nincsenek meg hozzá a képességeid.

Nincs abban semmi, ha fizetsz egy nőnek a szexért. A pina nincs ingyen (ahogy semmi sincs), azért fizetni kell, így vagy úgy. Csak azok tartják rossznak a pénzel fizetést, akiknek nincs rá pénzük vagy akiknek kell az a megerősítés, hogy ők is értékesek, érnek annyit, hogy a külső-belső tulajdonságaik miatt kapjanak meg egy nőt. Ha pénzért kapnának meg egy nőt, akkor ott lenne bennük az az érzés, hogy egyébként nem kellene az adott nőnek, és csak a pénz miatt kapta meg, így viszont kisebbségi komplexusuk lesz, hogy nem érnek annyit, hogy pénz nélkül is nőhöz jussanak. Mintha a pénz nem tartozna az emberhez. Az sem mindenkinek adatik meg, úgy ahogy a jó külső, nagy farok, jó humor sem. Van akinek meg azért van kisebbségi komplexusa, mert bár jól néz ki, de nincs pénze.

2015. aug. 5. 18:56
 50/55 A kérdező kommentje:
A nagy gond,hogy nem vagyok értékes,szerethető ember.
2015. aug. 7. 12:46
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!