Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férjem 30. szülinapi ajándéka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem 30. szülinapi ajándéka egy prosti. Menjünk vagy jöjjön házhoz?

Figyelt kérdés

Szóval jövőhéten lesz a szülinapja és azt szeretném neki adni, hogy ő és én elmennénk, vagy eljönne hozzánk egy prosti és hármasban szexelnénk egyet.(nem leszek féltékeny, vevő vagyok a csajokra:)

Szóval csak azt nem tudom, hogy mi menjünk el vagy hivjam ide hozzánk inkább?

Sokat gondolkodtam rajta,mindkettő mellett vannak ervek és ellenérvek.

Vélemény?

2011. febr. 28. 13:07
1 2 3 4 5
 1/48 A kérdező kommentje:

Igazából a terv (máramennyire lehet egy ilyet tervezni, ugyis adja magát) az lenne, hogy a csaj és én lennénk együtt először, ő nézné, majd megdu.ná a csajt a férjem, közben meg a csaj és én is smárolnánk meg iylenek, a lényeg, hogy vele dugna és a csaj engem is kielégitene.

ha férfi olvassa ezt, vélemény? esetleg ötlet?

2011. febr. 28. 13:10
 2/48 anonim ***** válasza:
36%
és az is külön érdekesség, hogy prosti, vagy miért nem kerestek inkább hasonló érdeklődésű emberkét? vagy csak egyszeri alkalom? Végülis mindegy... Én arra szavaznék, hogy ti menjetek... az odaút is biztosan izgalmas lesz :)
2011. febr. 28. 13:14
 3/48 anonim ***** válasza:
48%

Ha esetleg neked lesz szülinapod szólsz nekem?

:D

2011. febr. 28. 13:16
 4/48 A kérdező kommentje:

Hasoló érdeklődésű emberkét jobb lenne mint prostit, de azért ilyet nem nagyon talál az ember a sarki boltban. Sajnos:) pedig de jó is lenne.

Igazából én 26 vagyok a férjem 30, ebben a korban azért nem jellemző, hogy hasonló érdeklődésű emberkéket csak ugy találok.

2011. febr. 28. 13:20
 5/48 A kérdező kommentje:
Az én szülinapom a férjem dolga, nem hinném azért, hogy belemenne abba, hogy egy másik férfi jöjjön a képbe.
2011. febr. 28. 13:21
 6/48 anonim ***** válasza:
52%
Mi a jó abban ha látod h más nőt dug a férjed?
2011. febr. 28. 13:27
 7/48 A kérdező kommentje:

:)))

Nah.. jönnek a szebbnél szebb kérdések.

Nos kb szét fogom élvezni az agyam közben,ahogy nézem, hogy azt a másikat dugja,remélem közben a hölgy majd az én puncimat fogja simogatni, esetleg nyalogatni:)))

2011. febr. 28. 13:29
 8/48 anonim ***** válasza:
12%

jaj dehogyisnem...

millió swinger klubbot találsz mind az interneten, mind a valóságban... :)

érdemes lenne körülnézni

2011. febr. 28. 13:31
 9/48 anonim ***** válasza:
36%

Hű, jó dolga van a férjednek. Szerintem annyiból praktikusabb ha a kéjnő jön házhoz, hogy nektek sokkal otthonosabb lesz a terep, és utána nem kell fáradtan hazakecmeregni, ámbár, ott a másik fele, hogy ezért egy idegent kell beengednetek a lakásba.

Mindenesetre sok sikert, jó mulatást és sok-sok orgazmust kívánok nektek! :)

2011. febr. 28. 13:33
 10/48 A kérdező kommentje:

swinger club nem jöhet szóba mert szóba se szeretnék olyat hozni, hogy én is esetleg más férfival legyek.

csak egy plusz nő jöhet számitásba.

2011. febr. 28. 13:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!