Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 10éve élek nemi életet azalatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10éve élek nemi életet azalatt 3 komoly kapcsolat. Még nem volt orgazmusom. Lehet hogy sosem fogom átélni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 08:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Ezek alapján lehet, hogy nem jön össze. De úgy vélem rajtad múlik. Úgy kell csinálni ahogy neked a legélvezetesebb aztán kéne jöjjön. Neked kell érezni, hogy mi az a póz vagy mi ingerel a legjobban, és onnantól csak kitartás. ;)

Ja amúgy a szex önmagában szerintem nem elegendő az orgazmushoz. (nyilván hímneműeknél elég)

2011. febr. 28. 08:25
 2/7 anonim ***** válasza:

22 éves vagyok, 4 éve van komoly kapcsolatom. Annak előtt sem volt sosem orgazmusom egy pasimmal sem. A mostanival is csak a 3. évben köszönt rám a csikló orgazmus, igaz a párom nem tudta,hogy csak msot volt az első...szinészkedésből jeles.

A lényeg,h ne görcsölj rá,h márpedig te azt akarod...továbbá mikor olyat érzel,h nem tudod eldönteni,h jó ez neked vagy sem csináld tovább! Figyelj arra,h kellően nedves legyen a csiklód mindeközben!

Én úgy szotam, hogy finom körkörösen simogatom amjd egyre gyorsabban míg el nem szállok. 22L

2011. febr. 28. 08:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Se kívül se belűl? Biztos, hogy nem volt? Nem éreztél semmi kielégülést?

Mert ha nem , akkor nagyon odakellene figyelned a testedre. Önkielégítésben van gyakorlatod? Megkellene tudnod, hogy mi a jó neked és erre rávezetni a partnered.

Gondolom ennyi idő alatt azért volt lángoló szerelem mert az nagyon sokat nyom a latba. Ha nem mersz vagy nem akarsz szakemberhez fordulni, akkor sok gyakorlás kell hozzá. De ha nem változik a helyzet, akkor ne hagyd ennyiben a dolgot, mert később ez rányomja bélyegét a párkapcsolatodra. Most még lehet, hogy a próbálkozás vagy a kedvesed miatt lefekszel vele, de ez romlani fog, ha már család és a hétköznapok rutinja uralja az életed.

Ne hagyd ennyiben a dolgot, 10 év sok idő. Igazából sajnállak, hogy eddig nem tapasztaltad meg ezt az érzést:(

2011. febr. 28. 10:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Az igen.. 10 év nem kevés idő.Mennyire fura hogy mennyi különbség lehet az emberek között.Barátnőm már az 1. szexnl elélvezett (hüvelyi úton, nem fájt neki, nem is a legszűkebb fajta, és nagyon nedves).

Azóta is egy aktus alatt rengetegszer sikerül, bár azt tudom hogy a testvérének is megy az anyját már nem tudom;D 18F

2011. febr. 28. 14:10
 5/7 anonim ***** válasza:

18F-nak!

A párom is úgy tudja,hogy amióta csak együtt vagyunk nekem mindig volt orgazmusom...közben a 4-évből csak az utóbbi kettőben van!

2011. márc. 1. 12:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó:) Ez úgy hangzott mintha kivetitenéd a saját életedet az enyémre.Ezek szerint te nem vagy/voltál őszinte.. nálunk ez a probléma nem áll fenn
2011. márc. 1. 18:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden nőnek ill. utolsó előttinek is így utólag üzenem, hogy nem jó taktika ha a párod nem tud az orgazmus hiányáról. Becsapod őt és saját magad is, aztán csak reménykedhetsz, hogy egyszer összejön magától. Így hogy lehet elvárni egy pasitól, hogy a csúcsra juttasson, amikor ő nem is tud a problémáról?
2011. márc. 3. 12:00

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!