Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha nem húzom fel a bőrt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem húzom fel a bőrt a makkomon és úgy szeretkezek lánnyal (gumióvszerrel) lehet bajom?

Figyelt kérdés
Légyszi értelmesen válaszoljatok :D Köszi :)
2011. febr. 27. 23:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Mert fitymaszűkületed van.

Nézesd meg orvossal. Ha csak egy kicsit szorul, talán ki tudják tágítani, ha nagyon szorul, akkor körülmetélnek (levágják a fitymát).

Elméletileg ha nagyon hosszú a fityma, akkor lehet úgy is dugni éppen, hogy nem csúszik fel, de ez soha nem lesz az igazi. És általában nem is szokott olyan hosszú lenni és ha dugni akarsz fájni fog.

2011. febr. 28. 06:03
 12/20 anonim ***** válasza:
agyatlan.. fitymaszükületed van.. szexeljél csak felhuzott bőrrel te igen retardált xDDDDDDDDDDDDDD sajnálom a csajt..
2011. febr. 28. 14:18
 13/20 A kérdező kommentje:
Tehát hogyha merev állapotban nem csúszik hátra , akkor fitymaszűkületem van? Mert magától nem csúszik hátra,csak ha húzom de akkoris nehezen... :S
2011. febr. 28. 14:57
 14/20 anonim ***** válasza:
Az hogy magától nem csúszik hátra, az elméletileg lehet attól is, hogy viszonylag hosszú a fityma és/vagy hozzá képest viszonylag rövid a farok (már bocs), de ha kézzel felhúzni is csak viszonylag nehezen és fájdalom árán tudod, akkor szűk a fitymád. Olyan is szokott lenni egyébként, hogy a fityma hozzá van tapadva a makk alsó részéhez. Ha így van azt magadnak is le tudod óvatosan szedni, csak egy pillanatig fáj. De ha teljesen hátra tudod húzni, csak egy kicsit nehezen, akkor egy enyhe fitymaszűkületed van. Menj el vele orvoshoz, de ne hagyd, hogy egyből körülmetéljenek, mert lehet, hogy meg lehet oldani anélkül is, tágítással enyhe szorulás esetén.
2011. márc. 1. 18:38
 15/20 A kérdező kommentje:
És valami tágító kenőcs/krém létezik?
2011. márc. 2. 18:46
 16/20 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, a doki megmondja. De szerintem inkább mechanikus módszerrel tágítják, gondolom alátesznek valamit. De ezt a tágítást is csak valahol hallottam, nem is biztos, hogy csinálnak ilyet. Én akit ismerek és fitymaszűkülete volt, azt körülmetélték.
2011. márc. 3. 01:17
 17/20 A kérdező kommentje:
Hát én nem akarom h körülmetéljenek :D ...
2011. márc. 4. 00:43
 18/20 anonim ***** válasza:
akkor "dugj" csak fitymaszűkülettel xD biztos jó érzés lehet;D
2011. márc. 4. 15:03
 19/20 anonim ***** válasza:
2011. márc. 6. 01:33
 20/20 anonim ***** válasza:
2011. márc. 6. 01:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!