Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem maszturbálok, akkor feláll, ha a barátnőmmel vagyok?
Figyelt kérdés
2009. febr. 16. 19:13
1/7 anonim válasza:
a barátomnak gyakran felszokott :D bár nem értem mi köze ennek a maszturbációhoz...
2/7 anonim válasza:
Attól , függ mi az hogy vele vagy.
És , ha feláll akkor az gond?
Mit szeretnél? Csüngjön?
3/7 A kérdező kommentje:
hanem hogyma nem csinálnám akkor könyeb volna?
2009. febr. 16. 19:23
4/7 anonim válasza:
Hány éves vagy te? 12????
-Reaper [22/F]
5/7 A kérdező kommentje:
válaszolj ha lehet köszi
2009. febr. 16. 19:42
6/7 anonim válasza:
Figyelj, ha nem áll föl mikor a barátnőddel együtt vagy, akkor a barátnőddel lehet a probléma, vagy nem ilyen lányok izgatnak fel, vagy ilyesmi, persze ha napi rendszereséggel masztizol, az sem jó, lehet h már annyit csináltad a barátnőddel való eggyütt lét előtt, h elege van a péniszednek. De van egy tipem, ha csinálhatod a barátnőddel, miért masztizol? vele élvezd. ha nem áll föl rá, akkor veled van a próbléma, vagy az ő testével.
7/7 anonim válasza:
-Reaper vagyok
Válaszolnák én édes öcsém,csak épp halvány lila fingom nincs róla,hogy mi a kérdés értelme...
Megpróbálom érthetőbben megfogalmazni...Mikor a barátnőddel talákszol,előtte ne maszturbálj,hogy felálljon?
Amúgy is fel kell állnia,maszturbálás után 10-20 perccel már kell,hogy legyen merevedésed...A gond inkább sztem a csajjal van,ill nem kívánod, ezért nincs erekciód...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!