Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy egy lánynak ronda a puncija?
Sok mindenben nem csak a szépség számít, ebben sem ,de nekem még az eddig saját szemmel látottak tetszettek, nem úgy mint a neten találhatók.
Persze ízlések, és pofonok, különböznek.
Ha nincs semmi születési rendellenesség, akkor nincs gond.
Van egy határ, amin belül legyen minden mérete, de ez elég tág. Eddig még csak egy rondát láttam, azt is csak videón (ha működne az oldal, be is linkelném, de pont most nem jön be :$)
Tehát, amelyikkel nincs semmiféle orvosi gond, az szép. És szerintem baj van azzal a férfival, akinek nem tetszik egy normál punci ;)
(22/ffi)
Megtaláltam a videót (rossz oldalon kerestem :P)
Felnőtt tartalom! Csak erős idegzetűeknek, vagy nagyon kíváncsiaknak. Ne kattints a következő linkre!
Tehát ez, és az újságokban lévő képek közötti különbséget harmadolg, és a linkelt irányában lévő 2/3 rész a ronda kategória. Ha a másik harmadban vagy, nincs okod aggódni ;)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!