Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan hogy egy lánynak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy egy lánynak ronda a puncija?

Figyelt kérdés
2009. febr. 16. 18:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
49%
szerintem van.Szerintem pl.:ronda a nagy amiből csak ugy lógnak ki a szemérem ajkak és fekete...
2009. febr. 16. 18:48
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha van...akkor nekem azxDde a barátom szerint persze nem, ugyh remélem igaza van:)
2009. febr. 16. 18:54
 3/18 anonim ***** válasza:
52%
van olyan...ahány lány annyi punci...valakinek például nagy a klitorisza, és olyan tőle mint egy tátongó virág....valakinek a vénuszdombja nem elég kerek, van akinek túl nagy rajta a csík....de kétségkívül sok ronda darab van...
2009. febr. 16. 19:12
 4/18 anonim ***** válasza:
96%

Sok mindenben nem csak a szépség számít, ebben sem ,de nekem még az eddig saját szemmel látottak tetszettek, nem úgy mint a neten találhatók.

Persze ízlések, és pofonok, különböznek.

2009. febr. 16. 19:23
 5/18 anonim ***** válasza:
34%
Egyetértek az elsővel!Kiábrándító a kilógó kisajak és a feketeség!
2009. febr. 16. 19:24
 6/18 anonim ***** válasza:
89%
Hát sztem az enyém ronda...szenvedek vele eleget:( Persze eddig senki nem panaszkodott (nem mintha olyan sokan lettek volna:D) Az enyém kilóg, de nem fekete...hálistennek:D Baromira utálom:(
2009. febr. 16. 20:36
 7/18 anonim ***** válasza:
82%
Az enyém nem lóg ki és jó húsos!:)Eddig nem volt rá panasz!:)
2009. febr. 16. 21:11
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs semmi születési rendellenesség, akkor nincs gond.

Van egy határ, amin belül legyen minden mérete, de ez elég tág. Eddig még csak egy rondát láttam, azt is csak videón (ha működne az oldal, be is linkelném, de pont most nem jön be :$)

Tehát, amelyikkel nincs semmiféle orvosi gond, az szép. És szerintem baj van azzal a férfival, akinek nem tetszik egy normál punci ;)

(22/ffi)

2009. febr. 16. 21:21
 9/18 anonim ***** válasza:
85%
A punci az csak szép lehet...
2009. febr. 17. 01:27
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Megtaláltam a videót (rossz oldalon kerestem :P)

Felnőtt tartalom! Csak erős idegzetűeknek, vagy nagyon kíváncsiaknak. Ne kattints a következő linkre!

[link]

Tehát ez, és az újságokban lévő képek közötti különbséget harmadolg, és a linkelt irányában lévő 2/3 rész a ronda kategória. Ha a másik harmadban vagy, nincs okod aggódni ;)

2009. febr. 17. 03:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!