Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti is szoktatok így lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti is szoktatok így lenni?

Figyelt kérdés
már egy hete totálisan fel vagyok izgulva. ha ránézek a barátnőmre kis híján el folyok ott lent. pedig csak ránéztem. amikor lefekszek vele akkor kétszer húzom ki be és már el is élvezek :S ez nekem eléggé rosszul esik hogy nem tudom rendesen kielégíteni a barátnőmet. persze utána folytatom neki orálisan de az nem ugyanaz. :S naponta többször is kiverem de semmi.. ugyanúgy fel vagyok izgulva mint azelőtt. mit lehet ilyenkor tenni?
2011. febr. 27. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:
ha folyton áll mint a cövek és fel vagy izgulva mért nem megy a barátnőd kielégítése?
2011. febr. 27. 17:07
 2/7 anonim válasza:
Elmúlik. Csináld minél többször és annál hamarabb leszel jobb és jobb. Én is voltam igy.
2011. febr. 27. 17:09
 3/7 Norb66 ***** válasza:
Ha elmentél akkor ne húzd ki hanem folytasd tovább.
 4/7 anonim ***** válasza:

készülj fel rá!

Mielőtt mész barátnődhöz, verd ki vagy 2x, de ha 3x, az sem baj. Így garantáltan bírni fogod minimmum egy órán keresztül :D

5/7 anonim ***** válasza:
Nekem első ha nagyon fel vagyok izgulva és pörgünk max 10perc utána meg se állunk és lazán 1 40-60 perc
2011. febr. 27. 17:12
 6/7 anonim ***** válasza:
az sokat segít ha a lány belekarmol a testedbe szeretkezés közben... legalább is nekem bejött...:) vagy éppen farokgyűrű is jó lehet, de azt csak hallottam
2011. febr. 27. 18:35
 7/7 A kérdező kommentje:
értem, köszi a válaszokat és a tanácsokat is. (:
2011. márc. 1. 19:00

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!