Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Okozhat hosszú távon problémát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okozhat hosszú távon problémát a túl nagy pénisz?

Figyelt kérdés
Ha pl eléri a méhszájat szexnél meg ilyenek. Azért kérdezem, mert a mostani páromnak elég nagy van, eddigiek közül a legnagyobb :) És érdekelne, hogy ez nem okozhat-e problémát. Fájdalmat nem szokott okozni, csak nagyon ritkán, ha kevesebb volt vagy elmaradt az előjáték.
2011. febr. 27. 16:57
 1/9 anonim ***** válasza:
kicsit kitágulsz és annyi.
2011. febr. 27. 17:01
 2/9 anonim ***** válasza:
44%
Maximum sok irigyed lesz. Más probléma nem valószínű.
2011. febr. 27. 17:02
 3/9 anonim ***** válasza:
18%
Ha eléri a méhszájat és erősebben megnyomja az rohadtul fáj. De nem vagyunk egyformák, nekem pl. a 18 cm-es már elégrendesen tud fájni, de van egy csomó nő aki, bírja a nagyokat. Ha eddig nem volt gond, akkor nem is lesz. Bár számomra nem a hossz, hanem a vastagság a fontosabb.
2011. febr. 27. 17:09
 4/9 anonim ***** válasza:
nem nagyon
2011. febr. 27. 17:12
 5/9 anonim ***** válasza:
okozhat problémát! főleg ha nem melegítesz előtte... méhszájsebet ami később el is fertőződhet, ezért nem árt ha látogatoda nőgyógyászodat sűrűbben! bár nekem 17es ami nem túl nagy de ezzel is okoztam már problémát egy barátnőmnek
2011. febr. 27. 18:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Kinga! Nálad, ha a vastagság számít -milyen az ami már vékony? -itt írogatták az axeos doboz átmérőt ami azért elég elképesztőnek tűnik, hogy valaqinek annál vékonyabb ne legyen megfelelő...
2011. febr. 27. 19:58
 7/9 anonim ***** válasza:
53%
Írnak itt sok mindent. Nekem kb 20 pasim volt és az átlag nem olyan mint itt. Itt ugyanis mindenkinek minimum 18 cm és 6 centi vastag. A képernyő mindent elbír. Csak azt nem tudom miért kell névtelenül hazudozni. Nekem a 4,5-5 cm a jó. Az átlag ennél vékonyabb. 6 centi felett be sem engedem. Egyszer volt "szerencsém" ilyenhez.
2011. febr. 27. 20:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen. A következő pároddal nem leszel elégedett.
2011. febr. 27. 21:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Kingának köszönöm a hozzászólást. Sajnos nekem is csak 11,5cm a kerülete ami azt jelenti, hogy a leg szélesebb részén 4 cm körül van a vastagsága... Amúgy nem jelenti azt, hogy elégedetlen lesz a következő párjával, mert 1 -miért lenne törvényszerű, hogy a mostanit lecseréli, 2 -ha valakinek kifejezetten fáj a vastagabb, vagy hosszabb, akkor az nagyon fog örülni a következőnek, ha kisebb. -3 lehet, hogy a következőnek még nagyobb lesz -na, azzzal már lehet, hogy valóban elégedettlen lenne, ha már a jelenleginek is hatalmas, de lehet, hogy még nagyobb élvezetet ad. Ízlés kérdése. :)

24/f

2011. febr. 28. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!