Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen pózba csináljam először?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen pózba csináljam először?

Figyelt kérdés
Sürgős!!!
2011. febr. 27. 16:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

sokan a misszionáriusra esküsznek, én személy szerint gáznak tartom.

A kutyapóz elsőnek kicsit megalázó a csajra nézve sztem.

Mi lovagló pózban csináltuk először. Nagyon jó volt, mindketten élveztük.

De ezt csak akkor ajánlom ha eléggé benedvesedik a csajod, és/vagy sikosító.

2011. febr. 27. 18:24
 12/15 A kérdező kommentje:
Lany vagyok.. :PP amm koszi.. :P
2011. febr. 27. 18:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Az első szemtől szembe jó. Ez nem egy kefélés,hanem egy szeretkezés. Ennek emlékezetesnek kell lennie, átélni, hogy mit látok a másik arcán. Nem csak azt érezni, hogy hátulról valaki benyomja. Ráadásul a kutya nem is jó bármelyik párnak csak, ahol megfelelő a magasságkülönbség. Amiket ajánlottam az érzéki, átölelitek egymást, tudod irányítani a fiút és ő is látja az arcod, ami sok mindent elárul majd.
2011. febr. 27. 18:43
 14/15 anonim válasza:
első alkalomra én is a misszionáriust ajánlanám DE a lovaglópóz a legkevésbé fájdalmas az összes közül...tudom, hogy elsőre ez a póz még extrémnek tűnik de ha már megszoktad a ritmust és az érzést, szerintem váltsatok át az utóbbiba... :)
2011. febr. 28. 03:48
 15/15 A kérdező kommentje:
Kinga79,aranyos vagy...nagyon koszonom mindenkinek.. :))
2011. febr. 28. 10:09
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!