Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért akar ennyit szexelni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért akar ennyit szexelni? Megőrülök.

Figyelt kérdés
A barátommal 1éve vagyunk eggyüt,és eddig volt olyan hogy csak hetente vagy két hetente feküdtünk le mert nem engedtem többször de az utobbi két-három hónapba minden nap képes lenne szexelni..már többször is megemlitettem neki hogy ez kicsit sok nekem de olyankor vár egy kicsit és ujrapróbálkozik! Minden pasi ilyen??Ha ennyit szexelünk mindig elkezdek agyalni hogy lehet csak emiatt van velem..utálom ezt az érzést! 18/L
2011. febr. 27. 16:13
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
mostanába hetente kétszer is... az hol kevés??
2011. febr. 28. 15:35
 22/26 anonim ***** válasza:
én heti kétszer a kutyát viszem sétálni
2011. febr. 28. 20:41
 23/26 anonim ***** válasza:

Utolsó XD

Azt kihagytam,abban az esetben meglehet érteni,ha lelki sérült vagy:megerőszakoltak gyerekkorodban(tökmindegy),valami oknál fogva viszolyogsz a szextől mint kellemetlen élménytől.Vagy vele lenne vmi ilyen.De itt nem erről van szó,egyszerűen csak frigid pi.csa vagy.Vagy asszexuális,ami megint nem egy jó dolog,és kezelni kéne.Én a helyedben kezeltetném magam:elmennék ezzel picológushoz,vagy vhova ahol ilyesmit vizsgálnak és kezelnek.És nyugodtan elküldhetsz az anyámba is,akkor is frigid vagy.És ha akarsz az életben egy normális kapcsolatot,akkor ne szabályozgasd meg kimérd hányszor van fekvés,hanem emeld fel a segged és tedd rendbe a lelkivilágod.Mer' a jó kapcsolatok 50%-a a szexen múlik.Bezony.Tetszik vagy sem.Ha meg nem találod elég szexinek a kanod(ez is lehet kiváltó ok,pl. lehet lezbi vagy,vagy csak azér vagy vele mer nem volt más),hagyd ott,had keressen magának olyan sunát akivel az elején akkor amikor.Ha nem találsz erre vmi megoldást(magadban),megfog csalni.Ha még nem tette meg,akkor szerencsés vagy mer szeret.

2011. febr. 28. 23:03
 24/26 anonim ***** válasza:
ja, heti kettő! a végén még belerokkantok...
2011. márc. 1. 07:01
 25/26 anonim ***** válasza:
Mi a tökömet rinyálsz? Én tegnpa is meg azelőtt meg azelött is akartam szexelni,de nemleges választ kaptam, hivatkozásmunka fáradtság! 22L
2011. márc. 1. 12:28
 26/26 anonim ***** válasza:
Ahogy az előző mondja. Én örülnék ha a párom rámvetné magát és nemcsak havi 1x. De nem azért mert undorító vagyok vagy vmi csak fáradt.
2011. márc. 1. 12:40
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!