Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, Lányok milyen extrém...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Lányok milyen extrém helyeken sexelnétek?

Figyelt kérdés
Van olyan hely ahol nagyon kipróbálnátok a sexet?
2011. febr. 27. 10:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
De az nem mindegy a kocsi hol van ;) Autópályán 130nál izgalmas lehet... Vagy a körúton a dugóban is :P
2011. febr. 27. 12:29
 12/19 A kérdező kommentje:
háát dugóban durva lehet:D
2011. febr. 27. 12:30
 13/19 anonim válasza:
tengerpart,zuhanyzó,kád-csak iylen átlagos helyek:Dnem tudom miylen lehet a nagyon extrém,ahol tényleg meg lehet valósítani:D
2011. febr. 27. 14:56
 14/19 anonim ***** válasza:
óra alatt suliban egyik lány kiverte nekem.. az még talán nem szex, de extrém helyzet. szeretek hátul ülni :)
2011. febr. 27. 20:41
 15/19 anonim ***** válasza:
úristen 20:41 ez nagyon puttó:D
2011. febr. 27. 20:44
 16/19 anonim ***** válasza:

a tropicarium cápaakváriumának az átjárójában(márminthogy feletted cápák úsznak)

fasza lehet

2011. febr. 27. 21:19
 17/19 anonim ***** válasza:
Egy mezzel/folyekony csokival toltott kismedenceben (felfujhatos)
2011. febr. 27. 21:57
 18/19 anonim válasza:
Korhaz =)) :D 1 hetig korhazba voltam, es jott a dugokomam =)) Valakinek van extremeb?:P
2011. júl. 3. 18:50
 19/19 anonim ***** válasza:
hát nekünk úgy volt hogy van Egerben ilyen vakmúzeum, ahol körbevezetnek a föld alatt mindenféle világítás nélkül. és akkor ott ment a csoportunk, az osztály, mi meg egy kicsit lemaradtunk. aztán mobillal világítva siettünk utánuk. de amikor elkezdtünk így egymás felé érdeklődni akkor ott volt körülöttünk mindenki, és úgy vette elő nekem, hogy közben az egész osztály körülöttünk volt. izgi volt:D de maga a dolog nem közöttük történt de full sötétben az is durva volt
2011. júl. 3. 19:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!