Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó szex közben az alárendeltség érzése?
szerintem ez egyénfüggő de nekem mindeképpen bejön :)
az első alaklommal abarátom nagyon figyelmes volt de második alkalommal szinte nem is törődött vele hogy nekem milyen , magával foglalkozott( nem önzőségből)csupán annyira kivántuk egymást hogy teljesen bevadultunk és kicsúszott a számon hogy csinálj amit akarsz( jó persze vigyázott rám) de egyre durvábbá fajultaka dolgok és odáig jutottunk hogy mikor mondtam hogy elég csak annyit mondott az enyém vagy ( ez akkora örömel töltött el mint még soha semmi) senki sem szertei ha tárgyként tekintenek rá de akkor és ott abban az időben nem azzal foglaloztam hogy nekem miylen legyen hanem teljesen rábittam magam a barátomra és egy kicsi fájdalmat sem okozott nekem pedig a legdurvább szertkezés volt egész életemben :)
UTOLSó like XD
Én szertem az áldozatot játszani,mikor finom megfog a nyakamnál és a farkára húz és jó keményen megbasz :)
Vagy ha kikötöz :P 22L
igen en nagyon szeretem ha utasitgatnak nekem:D;)
17/l
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!