Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Jó szex közben az alárendeltsé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó szex közben az alárendeltség érzése?

Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 10:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a mellérendeltség jön be.
2011. febr. 27. 10:54
 2/12 Thurston ***** válasza:
100%
Mi a barátnőmmel mindketten szeretjük a szélsőséges alá- és fölérendelt szerepeket. De gondolom ez teljesen személyfüggő... Mintha azt kérdeznéd, hogy finom-e a rántottgomba.
2011. febr. 27. 10:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jó. nekem bejön
2011. febr. 27. 11:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Néha szeretem. Olykor jól esik a nőnek való kiszolgáltatottság érzése.
2011. febr. 27. 11:32
 5/12 anonim ***** válasza:
97%

szerintem ez egyénfüggő de nekem mindeképpen bejön :)

az első alaklommal abarátom nagyon figyelmes volt de második alkalommal szinte nem is törődött vele hogy nekem milyen , magával foglalkozott( nem önzőségből)csupán annyira kivántuk egymást hogy teljesen bevadultunk és kicsúszott a számon hogy csinálj amit akarsz( jó persze vigyázott rám) de egyre durvábbá fajultaka dolgok és odáig jutottunk hogy mikor mondtam hogy elég csak annyit mondott az enyém vagy ( ez akkora örömel töltött el mint még soha semmi) senki sem szertei ha tárgyként tekintenek rá de akkor és ott abban az időben nem azzal foglaloztam hogy nekem miylen legyen hanem teljesen rábittam magam a barátomra és egy kicsi fájdalmat sem okozott nekem pedig a legdurvább szertkezés volt egész életemben :)

2011. febr. 27. 13:44
 6/12 anonim ***** válasza:

UTOLSó like XD

Én szertem az áldozatot játszani,mikor finom megfog a nyakamnál és a farkára húz és jó keményen megbasz :)

Vagy ha kikötöz :P 22L

2011. febr. 27. 20:54
 7/12 anonim ***** válasza:
háth igen... :D az ember életében vannak furcsa dolgok de furcsán jó is :))
2011. febr. 28. 15:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Elsővel értek egyet.
2011. márc. 13. 00:06
 9/12 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, és megtudod.
2011. márc. 13. 00:21
 10/12 anonim ***** válasza:

igen en nagyon szeretem ha utasitgatnak nekem:D;)

17/l

2011. márc. 13. 01:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!