Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az összes fiú undorodik attól, ha egy nőnek nagyon sötétek a külső (és belső) szeméremajkai?
hát erről a fiúknak kellene, hogy irjanak neked erről talán több tapasztalatuk van..
én amiért irok, hogy az akinek ilyen szinek és egyéb szépséghibák problémát jelentenek, az jobb ha minél messzebb van tőled és örülj neki, mert az ilyen emberek csak a külső alapján itélnek ...
de az is lehet, hogy te csinálsz a bolhából elefántot, tudod, hogy van neked ez a "másság" és belemagyarázod, lehet teljesen más miatt hiúsult meg...
először is tisztázd magadban, mit szeretnél
legközelebb kérdezd meg szóban, a fiúktól, hogy láttak-e már olyan lányt akinek sötétebb a szeméremajkai és mit szólnak hozzá, figyeld az arcukat...
de a megoldás a fejedben van..szerintem nincs miért szényenkezned egyáltalán
mit szóljanak pl a kismellű nők? az még látszik is :-))) nem?
van egy probléma és azt akkorára nyagyitja fel valaki amilyenre csak akarja....tőled függ nagyitod vagy csökkented!! hajrá!
előfordul hogy nem tetszik neki
mint pl az anyajegyek van akik szerint szexi szerintem nagyon nem a szerelmemen sem. de attól még nem fogok vele szakítani és szeretem mégha jobban is tetszene ha nem lenne ott.
Ilyen fiúnál is előfordul. Araboknál pl...
Igen, lehet gond - mint ahogy bármi lehet gond, ami a szépséget érinti. Szerintem egy kicsivel előtte, hogy a "kapuba" beengeded, beszélni kellett volna vele. Sőt: először elmondani - aztán pedig, ha valamennyire is zavarja, sötétben vagy takaró alatt kellett volna folytatni az ismerkedést. Utána, ha már igazán közel kerültetek, az nagyon enyhíteni szokta ezeket a problémákat... ha már nagyon szeretitek egymást, akkor meg is szépültök egymás számára. Én olyanról is tudok, ahol a lányon egy nagyon csúnya seb is volt - de neki volt annyi esze, hogy ezzel a módszerrel "mutatta be".
De olyanról is tudok, ahol az igen kövér, de gyönyörű hangú lány telefonon ismerkedett - és ő is felkészítette a fiút a külsejére.
Nem tudhatod, hogy fogod tudni majd szeretni fekete pinával is.
Én is hasonló beállítottságú vagyok, mint te, és én a mai napig nem tudtam megszokni a feleségem salátafarmját. :-(
Pedig én is azt mondogattam magamnak, hogy á ez nem számíthat...
És (valamennire )mégis...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!