Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, előfordult már veletek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, előfordult már veletek olyan, hogy szex közben jött meg? Vagy egyéb más cikis dolog?

Figyelt kérdés
mióta voltatok együtt? pontosan mit csináltatok épp mikor megjött és hogy kezeltétek a szitut :)
2011. febr. 27. 09:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, szex közben meg szokott jönni. Volt már, hogy azért is volt jó, hogy megjöjjön. Egy jó szex sokat segít az ügyben :)
2011. febr. 27. 09:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Volt olyan is, hogy már azt hittem, elmúlt és a szex után "visszajött." Olyan is volt, hogy "csak úgy" elkezdtem vérezni, elég össze-vissza menstruálok, és volt egy vérzékeny terület is a méhszájamnál (még nem méhszájseb) ami ezt okozhatta.

Még nem túl régi partnernél sem okozott gondot...Egy zsepi, vagy törölköző használata utána mindenkinek a megfelelő helyen, és kész. Mondjuk az volt a jó, hogy ezek nálam történtek, szóval én mostam a lepedőt meg az ágyneműt- azért másnál nem szerettem volna ilyesmit hagyni magam után.

2011. febr. 27. 09:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már oylan hogy sex közben megjött...bár elég ritkán,mert általában úgy jön ki a lépés,h már megvan mikor sexelünk.
2011. febr. 27. 09:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Jah...már 4 éve vunk együtt...
2011. febr. 27. 10:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen,volt olyan,hogy szex után vettük észre,hogy véreztem,de nálunk ezek nem cikis dolgok,hiszen akkor is szexelünk,amikor egyértelműen menstruálok. 3 és fél éve vagyunk együtt.

19/L

2011. febr. 27. 12:01
 6/6 anonim ***** válasza:
68%
2,5 fél hónapja voltam 1ütt a barátommal mikor egyszer szex közben jött meg. de nevettünk rajta egyet és annyit mondott h legalább tudjuk h nem lettél terhes:D
2011. febr. 27. 17:06

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!