Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen lehet szexelni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehet szexelni egy virtuális nővel?

Figyelt kérdés

Úgy értem, ha sikerülne megvalósítani, egy valódi mesterséges intelligenciával és gépi testtel rendelkező kibernetikus lénnyel?

Szerintetek nehéz megvalósítani?

2011. febr. 27. 06:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
Nem nehéz. Itt van egy a konyhánkban.
2011. febr. 27. 07:04
 2/18 IQnindzsa ***** válasza:
100%

Elképzeltem... meg azt is ,hogy mekkorákat élvezne a kiber luvnya. Inkább gondolkozz a világbéke megvalósításán. Annak több értelme van.

Ha nagyon érdekel a téma akkor tudom ajánlani :

Gyertyán Ervin :A kiberneroszok tündöklése és bukása

2011. febr. 27. 07:20
 3/18 anonim válasza:
96%
Ha ezt meglehetne csinalni kihalna az emberiseg, mert kilonenk a noket a HOLD-ra!
2011. febr. 27. 08:33
 4/18 anonim ***** válasza:
93%
Az is jobb lehet, mint a legutóbbi csajommal. Egy fatuskó jobban viháncol, mint ő.
2011. febr. 27. 09:06
 5/18 anonim ***** válasza:
Hát, ha pasi lennék biztos nem szívesen dugdosnám a farkam robotokba meg gépi szerkezetekbe meg ufokba se.... :D
2011. febr. 27. 10:04
 6/18 anonim ***** válasza:

Hülye vagy? Képzeld csak el, hogy meghibásodik és letépi, levágja a farkad! :DDDDDD

Virtuális nő?!?! Neked is az összes csajodnak jpg a neve ugye? XD

2011. febr. 27. 12:38
 7/18 anonim ***** válasza:
Én rendszeresen élek nemi életet virtuális nővel. ./Marokmarcsa/
2011. febr. 27. 12:41
 8/18 A kérdező kommentje:
De ha tegyük fel, a valódihoz megszólalásig hasonlító nőt létre lehetne hozni?
2011. febr. 27. 15:08
 9/18 IQnindzsa ***** válasza:

Először viccesre vettem a válaszom de most azt hiszem tényleg válaszolok. Ha valóban létre lehetne hozni -kiberneroszokat (mint a regényben amit ajánlottam) akkor az több alapvető problémát is felvetne. Például azt ,hogy mi lenne vonzó ebben? Egy valódi nőt magadévá tenni nem csak az aktust jelenti. Abban benne van az is ,hogy AKARNI a lányt és ,hogy viszont akarjon.

Egy mesterséges kielégítő robotnál ez nem létezne. Pont a lényeg veszne el belőle.

Ha az a gondolat izgat téged ,hogy egy gépbe helyezd be a péniszed... nos... ezt most is megteheted. Csak még nő nincs a művagina köré.

2011. febr. 27. 18:43
 10/18 anonim ***** válasza:
Ha egy valódihoz megszólalásig hasonlító robotot tudnának létrehozni, vagy nevezzük akármilyen szerzetnek, akkor mi értelme van?! Akkor ott a valódi nő. És amúgy soha a büdös életbe nem fog szerintem odáig fejlődni semmiféle tudomány és technika, hogy az emberek személyiségét, vonásait, tulajdonságait, reakciót egy az egyben át tudják ültetni robotokba... Szóval szerintem hülyeség az egész.
2011. febr. 27. 19:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!