Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van ez? Velem volt a baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Velem volt a baj?

Figyelt kérdés
Ma délelőtt jött el az idő, hogy barátnőmmel "játszadozzunk" egymással. Mivel még tablettát nem szed és gumival meg nem akarom ezért csak egy kis előjáték volt. A gondom az volt, hogy orálisan próbálkozott, de nem éreztem szó szerint semmit. Olyan volt mintha ott se lenne. Nehezen élveztem el és bántott kicsit a dolog, láttam rajta, hogy neki se volt ez olyan jó. Mi lehetett a baj? Talán az idegesség? Mert nem tudtuk szülei mikor érnek haza a kulcsot az ajtóba tettük, de nem igazán voltam nyugodt. Voltam már nővel, de orálisan még nem elégítettek ki így ilyenfajta tapasztalataim nincsenek ebben szeretném a segítségeteket kérni. én 18, Ő 17 (Minden normális kommentelőnek köszönöm a retardáltak meg kerüljenek, a lehet)
2011. febr. 26. 23:26
 1/5 anonim ***** válasza:
és nem is állt fel?
2011. febr. 26. 23:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Azzal nem volt gond állt, de... mondjuk úgy 95%-s volt.
2011. febr. 26. 23:40
 3/5 anonim ***** válasza:
és más lánynál sem működött vagy csak nála? mert ha csak nála akkor sztem ő csinálja rosszul
2011. febr. 26. 23:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom más még így nem kényeztetett, de ránézésre jól csinálta, csak semmit nem éreztem. :S
2011. febr. 26. 23:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyugi, csak az idegesség miatt volt, plusz szerintem azért, mert túlságosan adott volt a helyzet, így nem volt meg a spontaneitás varázsa. Mintha kötelező lett volna csinálni, mert máskor ki tudja mikor kerül majd rá a sor.
2011. febr. 27. 10:37

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!