Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Első szex fiúnál. Kérdés lenn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szex fiúnál. Kérdés lenn kicsit érdekes de remélem érthető?

Figyelt kérdés

Szóval:

Heti kb. 3-4szer verem ki, mindig kicsit nyújtom (20-35 perc között, mikor meddig bírom)

Viszont a lányokra általában eléggé beindulok :)

Attól félek, hogyha egy lánnyal akár ha kavarunk is, elélvezhetek, vagy ha ott nem, akkor hamar elmegyek.

Mit csináljak, ha már tudom, hogy pl holnap lesz szex? Verjem ki azon a napon amikor megtudtam, vagy akár a szex napján, vagy inkább hagyjam, bírni fogok magammal?

Valakinek van ilyen téren tapasztalata?

Köszi az ÉRTELMES! válaszokat!

2011. febr. 26. 22:13
 1/7 anonim ***** válasza:
szex előtt ha kivered lehet elmegy a kedved tőle:S
2011. febr. 26. 22:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem pont szex előtt gondoltam, hanem pl este lehetséges, és reggel? Nem tudom, ilyen téren még tapasztalatlan vagyok
2011. febr. 26. 22:15
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

A megoldás egyszerű:

Szex közben minden idegszáladdal a lányra koncentrálsz, és arra, hogy NEKI jó legyen. Ez, pláne első alkalommal, amikor még nem ismered, bőven elég lesz arról, hogy elvonja a figyelmedet annyira, hogy ne élvezz el gyorsan :)

2011. febr. 26. 22:17
 4/7 anonim ***** válasza:
20%

Sir Butcher - Szerintem hülyeséget mondtál, mert én első alkalommal k*vára nem azzal foglakoztam, hogy milyen a csajnak.

Ő sem azzal fog.

Kérdező - Nem biztos, hogy hamar el fogsz menni, ettől ne parázz inkább, mert akkor a csaj lefigyeli, hogy van vmi baj és lehet, ezzel neki is elrontod.

Én azt mondom ezt a kérdést így nem lehet megválaszolni.

Majd idővel, néhány csaj után te is rájössz, hogy mit és hogyan csinálj ahhoz, hogy minden ok legyen.

Hajrá!

2011. febr. 26. 22:27
 5/7 pura ***** válasza:
Én ezt ugy oldanám meg hogy szex elöt egy órával kiverném és utána tovább birod az tény de ha tul sokszor vered ki az se jó mert az is okoz korai mag ömlést én régebben ezt cináltam és be vált :)
2011. febr. 27. 00:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem irigylem a lányt...

Nekem valahogy alap az, hogy a lány élvezze elsősorban a szexet... Jó lehetett a lánynak, ha csak magadra figyeltél...

2011. febr. 27. 10:30
 7/7 anonim ***** válasza:
végül mi történt? :DD engem érdekel.
2018. ápr. 22. 16:47

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!