Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki, ha 3....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki, ha 3. randin már lefeküdtem a sráccal?

Figyelt kérdés
Nem úgy terveztem,hogy lefekszem vele,de megtörtéént
2011. febr. 26. 21:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ciki, de ki nem sz*rja le? :D Remélem, jó volt. ;)
2011. febr. 26. 21:53
 2/14 A kérdező kommentje:
kimondhatatlanul jó volt:D
2011. febr. 26. 21:55
 3/14 anonim ***** válasza:
62%
Mér lenne ciki? Én első randin lefeküdtem vele:D Semmi ciki nem volt benne, évekig együtt voltunk, nem tehetek róla, hogy első percben megszerettem :):)
2011. febr. 26. 21:56
 4/14 anonim ***** válasza:
Velem bnőm az elsőn feküdt le. Ami ráadásul nem is randinak indult, csak felajánlottam neki h több ismerős is nálunk alszik az összejövetel után, elfér ő is. Hát nem alvás lett, ráadásul össze is jöttünk. Jól sikerült, már több mint 1éve szeretjük 1mást. :)
 5/14 anonim ***** válasza:
Én nem tenném,de a Te dolgod. Ha jó volt,akkor az a lényeg :D
 6/14 A kérdező kommentje:
csak mindig mindenki pl 5 hónapot vár az első sexig nemhogy már a 3. on megtörténjen:D:D
 7/14 anonim ***** válasza:
26%
én az első randin lefeküdtem egy csajjal 1 hétig voltunk együtt.
2011. febr. 26. 21:59
 8/14 anonim ***** válasza:
33%
A te dolgod, hogy mikor kivel fekszel le. Én mondjuk érdekes módon tudtam várni 3 hónapot, pedig én is nagyon szerelmes voltam.
2011. febr. 26. 22:01
 9/14 anonim ***** válasza:
Kimondhatatlanul irigyellek Titeket! Én is mindig hittem abban, hogy van olyan, hogy első randin szex, és utána x évig együttjárunk. Csak nekem sose jött össze. Azért hatalmas elégtétel nekem, hogy na ugye, hogy igazam volt, és van ilyen!
2011. febr. 26. 22:02
 10/14 anonim ***** válasza:
49%

Kit érdekel más hogy csinálja?

Világ életemben hülyeségnek tartottam ezt a várjunk dolgot, ha már szeretjük egymást..mire várjak? Hogy egy anonim oldalon hasonlítsak pár válaszolóra? A szex nálam a szerelem és bizalom függvénye, nem a hónapoké.

2011. febr. 26. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!