Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fanszőrzet nincs, viszont...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fanszőrzet nincs, viszont köldöktől lefelé szőrcsík az van. Ez hogy néz ki?

Figyelt kérdés

Sok haveromnak így van, de szerintem értelmetlen. Ha farok felett leborotválják, akkor azt a szőrcsíkot is le kellene... vagy akkor semmit sem!

Ez kb. olyan mit mikor valakinek nagyon szőrös a hasa és köldöktől lefelé csupasz, felfelé egészen nyakig (mellszőrzetet is beleértve) meg dús. Fura kérdés, de érdekelne a véleményetek. Szerintetek hogy néz ki jól és sz@rul? 18F

2011. febr. 26. 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:
A trimmelés a megoldás.
2011. febr. 26. 20:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sokkal szarabbul néz ki, hogy 18éves srác a haverja fanszőrzetén van kiakadva..
2011. febr. 26. 20:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kiakadva csak érdekel hogy ki hogy csinálja, vagy melyiket preferálja stb.
2011. febr. 26. 20:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én jobban szeretem szőrösen, mindenhol. Egy férfi a szőrzetétől (is) férfi. Nem értem, miért jó csupaszra borotválni, és így elveszíteni a férfias jelleget. Szóval én arra voksolnék, hogy inkább maradjon szőrös. Különben meg ha szeretem a barátom (márpedig így van), akkor tojok rá, hogy milyen neki- csinálja olyanra, amilyenre szeretné, és ha kikéri a véleményem, megmondom őszintén, hogy nekem jobban/ kevésbé tetszik úgy.

20/L

2011. febr. 26. 20:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is hülyeség. Meg nem is tetszik.

Kb olyan mint mikor látom nyáron a strandon, hogy a srác a hónalját borotválja, de egy döglött kutya van a mellkasán...

Hát gyönyörű, tényleg...

21/L

2011. febr. 26. 20:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A férfi szőrös :)
2011. febr. 26. 20:57
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

döglött kutya xD

2011. febr. 26. 21:00

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!