Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a tipiklus vonásai egy melegnek gyerekkorában?
Félénk, nem verekedős, visszahúzódó, érzékeny, jóindulatú voltam.
A macskákat szerettem nem a kutyákat, 7 is volt otthon, szerettem a virágokat, plüss állatokat gyűjtöttem, szerettem kertészkedni, és az utóbbit még ma is szeretem csinálni. Érzelgős voltam, szerettem alkotni, építeni.
Csak azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok, hogy ilyen e egy tipikus meleg gyerekként?
Vagyis általánosságban. Mert a szüleim azt mondták semmi tünete nem volt annak gyerekkoromban, hogy meleg leszek.
Meleg srác.
Ink az a tünete ha nem vonzódik a lányokhoz
És több lány barátja van mint fiú...
nem?
én is ilyen vagyok csak hetero.
nemhiszem h ezek jelek lennének. legalábbis remélem..
csak a véleményetekre vagyok kíváncsi.
Amúgy ha hetero vagy, akkor a jobbik fajtából:) gondolom nem az a büdös, szagos, bunkó hetero srác vagy, mint a többség.
Nem feltétlenül!
Én is macskás voltam, sőt még babáztam is!
Most meg 18 évesen rockot hallgatok, és meccset nézek :)
Akinek elmondtam hogy meleg vagyok, el sem hitte! (Az olyanok akik nem ismertek gyermekkoromban xD)
Én leszbikus vagyok...gyüjtöttem a műanyag katonákat,szerettem légpuskával lőni a búcsúban,szerettem a játékpisztolyokat,játékkardokat,már fiatalon traktort vezettem,focizgattam..persze volt pár babám,de nem sokat foglalkoztam velük..
Egyébként nőiesen nézek ki,nem biztos,h elsőre megmondanád,h meleg vagyok...
32/N
Életemben nem volt barbie-m. Mindig a fiúkkal játszottam imádtam(imádok) fára mászni.Mindig kint játszottam úgyhogy általában olyan retkes voltam mint a bátyám. És mint az előttem válaszoló: szintén itt vagyok ma leszbikusként, és ezeket már rég elhagytam. Nem hordok szoknyát, kicsit lazább stílusban öltözködöm, de mégis lányos vagyok:):)
nem tudom hogy a gyermekkornak van e köze ehhez.Végülis ha kiskoromban is ki jött volna a melegségem, mai fejjel gondolva nem biztos hogy a fiúkkal játszottam volna:D....
egy fiatal leszbikus
Én is inkább visszahúzódó és nagyon nyugodt voltam. Az oviban volt egy elkülönített kis rész, ahol a lányok játszottak, én mindig apuka vagy doktorbácsi voltam a játékaikban. Amikor kicsi voltam szerettem az autókat, de egy konkrét esetre emlékszem, amikor nagyon berágtam, hogy a húgom meg a lány unokatesóm Barbie-t kapott én meg valami hülyeséget. Egyébként szintén macskabarát vagyok.
18/F meleg
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!