Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek egy 11,5...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek egy 11,5 cm kerületű pénisz nagyon cingár, vagy már elég vastag?

Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 18:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szted honnan tudja egy nő,h a 11,5 cm mekkora is valójában?
2011. febr. 26. 18:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Kamu kérdés...Még egy négernek sincs ekkora.
2011. febr. 26. 18:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Már hogy ne lenne ekkora egy négernek?
2011. febr. 26. 18:22
 4/11 anonim ***** válasza:

a szélesség és kerület közt van különbség...

a kerület a pénisznél úgy vegyétek mintha egy vastag fát ölelnétek át

szélességre nem nagy de átölelni teljesen nem tudjátok, nem ér össze a kezetek

2011. febr. 26. 18:27
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Ez a kedves kérdező sincs tisztában a kerület fogalmával...
2011. febr. 26. 18:34
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen, én arra gondolok, ha ott ahol nagyjából a legvastagabb körültekerem egy mérőszalaggal, és 11,5 centi körüli értéket kapok. Ezt elosztva 3,14-gyel megkapható az átmérő, ami szintén csalós, mert kijön egy 3,6 centi körüli érték, amely ugye nem teljesen fedi a valóságot, mert a pénisz nem szabályos henger, azaz kicsit ovális a keresztmetszete. Így "széltében" az enyém kb 4 cm széles, de "lapjában" csak 3,3... A kérdést pedig azért tettem fel, mert kíváncsi vagyok, most milyen válaszokat kapok, mert ahogy elnéztem, az oldalon -így gondolom a valóságban is vannak lányok akiknek egy vaskosabb fajta sprés doboz átmérője, van akinek meg egy hámozott banán átmérője az ideális.
2011. febr. 26. 18:35
 7/11 A kérdező kommentje:
De, pontosan tisztában vagyok a kerület fogalmával. Azt rühellem, ha valaki a hülyeséget akarja bemagyarázni folyamatosan azoknak akik tudják miről van szó, ráadásul sorozatban fordul ez elő.
2011. febr. 26. 18:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem tökre nem számít a vastagság, nem attól függ h jó-e vagy sem. 22/L
2011. febr. 26. 18:58
 9/11 anonim ***** válasza:
nézd, az egy dolog, hogy neked ott van kéznél a szerszám, amit szabadidőben aztán minden irányból méregethetsz, így tudod, hogy mennyit jelent ez a 11,5 centi, de a nőknek nincs ilyen a kezük ügyében, illetve amikor éppen akad, akkor nem a lecentizésével vannak elfoglalva.
2011. febr. 26. 19:01
 10/11 A kérdező kommentje:
Okés, ezt elhiszem amit mondasz utolsó, viszont azért sokan dobálóznak itt ennek ellenére még is számokkal. Akkor -kb, mint egy nem túl vaskos banán héjjastól, viszont nem az a nagyon nyeszlett fajta... -sőt, véletlen találtam egy még szemléletesebb tárgyat ami elvileg mindíg ugyan akkora -egy Béres c vitaminos doboz kerülete... :D -igaz utóbbinak hossza csak hat centi, de ha van valakinél, akkor kb fel tudja becsülni... :)
2011. febr. 26. 20:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!