Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha egy lány se...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha egy lány se tolerálja a parafíliáimat?

Figyelt kérdés
legközelebb inkább meg se említsem?
2011. febr. 26. 18:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én is rettenetesen perverz vagyok és hihetetlen beteg gondolataim, vágyaim vannak. Nem mondtam el a páromnak csak 4 év után... és erre kiderült, hogy ezzel ő is így van.

Szóval megtaláltuk egymást.

2011. febr. 26. 20:04
 12/15 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok! Szerintem semmiképp sem szerencsés, jó ötlet, hogy hamar bevalld ezt a másiknak, mert csak megijeszted!

Csak akkor mondd el, amikor már elég mély a kötődés mindkettőtökben.

Amúgy neked pontosan mi a parafíliád?

2011. febr. 26. 20:05
 13/15 anonim ***** válasza:
nem igaz, hogy nem lehet rajta változtatni, pszichológus tud segíteni (pszichiáter csak teletöm vmi gyógyszerrel aztán csá). de igazuk van akik előttem írták, h ne támadd le őket, mert megijednek.
2011. febr. 26. 22:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Egy névtelenül kommentelhető oldalon vagy. Írd már le, pontosan miről van szó! ;)
2011. febr. 27. 00:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Ne mondd el nekik. Szexelj úgy hogy arra gondolsz, de kifelé átlagosnak mutatod magad.
2011. febr. 27. 22:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!