Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedi sok nö hogy a fiu franciázzon neki?
Figyelt kérdés
Imádom a punci izét órákig tudnám csinálni de gyakran amikor haladok lefelé a lányok azt mondják hogy "ezt inkább ne"2011. febr. 26. 17:59
1/10 anonim válasza:
Talán mert nem mindenki szereti (?)
3/10 anonim válasza:
Mert "azt inkább nem" szeretik.
4/10 A kérdező kommentje:
az nem baj "szeretem ha büdös a p...a egy kicsit" XD
2011. febr. 26. 18:03
7/10 anonim válasza:
1. nem fürödtek le
2. nem borotválták meg
3. megjött a Mikulás
4. nem szeretik (hülye fap*nák)
8/10 anonim válasza:
én szeretném :P lehet hogy kellemetlenül érzik magukat miatta, vagy miattad megalázónak tartják.
17L
9/10 anonim válasza:
Én azért nem mert
1. kicsit megalázónak érzem a barátom felől
2. nem nyal olyan jól, hogy az különösebb élvezetet jelentsen.
Van még kérdés?
10/10 anonim válasza:
" Én azért nem mert
1. kicsit megalázónak érzem a barátom felől
2. nem nyal olyan jól, hogy az különösebb élvezetet jelentsen.
Van még kérdés?"
- Miért gondolod megalázónak? Inkább azzal alázod meg ha nem hagyod.
- Miért nem tanítod meg rendesen nyalni, ahogy az neked tetszik? nekünk ez olyan mint gyereknek a fagyi. Finomság ami kell!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!