Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerinted gáz ha szex közben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted gáz ha szex közben pislogok?

Figyelt kérdés

a csajom szerint gáz..nem kényes egy kicsit?

a szájpiszkot se szereti és azt se ha pislogok hát ezek a nők.pedig jó vele

2011. febr. 26. 17:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A szájpiszok az amikor némej "Igényes" ember szája sarkában valami fehér ragadós micsoda gyülik össze? Láttam már oylat, amjdnem hánytam is.
2011. febr. 26. 18:27
 12/18 anonim ***** válasza:
a pislogás és az alább definiált szájpiszok között azért van ám különbség! akkor te x ideig nem is pislogsz vagy mi? ez totál beteg...
2011. febr. 26. 18:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Amputáltasd le a szemhélyad,öblítsd ki a szád 10 percenként,ez a megoldás.
2011. febr. 26. 20:59
 14/18 anonim válasza:
Szerintem toldd a csajod kutyapózba, akkor se a szemed, se a "szájpiszkod" nem látja. :Đ
2011. febr. 26. 21:05
 15/18 anonim ***** válasza:

Szájpiszok gecc ilyen nincs XD

Meg mi az, hogy nem pislogsz? XD

2011. febr. 27. 10:23
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát ez hihetetlen öcsém:D.:D bearanyoztad a napom annyit röhögtem rajtad hogy az hihetetlen:D:D:D szerntem gyakrabban nyald amúgy a szád, a saját szádról te nyald le a szart ne a barátnőd, a pislogásról meg annyit h aki nem pislog annak be van csukva a szeme...:D ilyet badmeg:D mindenki pislog amikor ki van nyitva a szeme, még szex közben is, érdekes nemdebár?
2011. márc. 14. 03:58
 17/18 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat...

de a multkor nagyon ciki volt,mert befingtam :$

nagyon büdös volt.a csajom meg tiszta ideges lett mert egy kicsit befostam és ráment a lepedőjére.

na de mind1

2011. márc. 22. 23:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Figyelj.... Azért mert mindenki kiröhögött, még nem kell úgy csinálnod mintha csak polyénból tetted volna fel a kérdést ezzel a befosós dologgal..
2011. márc. 28. 17:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!