Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem kíván a párom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kíván a párom?

Figyelt kérdés
23 éves fiatal, csinos lány vagyok. Igényesen öltözködöm, tisztán tartom magam. Mégis, a másfél éve tartó kapcsolatomban van egy olyan probléma, hogy kb. fél éve a barátom nem akar lefeküdni velem, illetve csak heti vagy kétheti egy alkalommal. E miatt rettenetesen görcsös vagyok, próbáltam már megkérdezni, mi a problémája vagy gondja, de mindig a "szőnyeg alá sepri a problémát". A fél éves vitatkozások miatt már én is eljutottam arra a pontra, hogy nem kívánom őt, ha sexelünk is, rosszul esik. De közben folyton azon jár az agyam, hogy miért nem kíván engem... Ez meddig mehet még így tovább?
2011. febr. 26. 16:47
 1/4 anonim ***** válasza:
tedd fel először a kérdést magadban hogy egyáltalán szeret e
2011. febr. 26. 16:53
 2/4 anonim ***** válasza:
9%
gombás vagy..ezvan fogadd el
2011. febr. 26. 17:34
 3/4 JulesM111 ***** válasza:

Csinos vagy, elhisszük, de nem lehet az, hogy le kellene fogynod? Esetleg itt-ott felszedtél pár kilót, és nem a legszebb látványt nyújtod így párod számára?

"A fél éves vitatkozások miatt már én is ..." <- most komolyan, miért isvagytok még együtt?

2011. febr. 26. 18:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy nem menthetetlen a dolog. Az viszont nagyon fontos lenne, hogy megbeszéljétek. Ne hagyd, hogy a szőnyeg alá söpörje a problémát. Ülj le vele és addig ne hagyd "békén" amíg őszintén el nem mondja, hogy mi a gond. Felesleges erőltetni addig a szexet, főleg ha már egyikőtöknek sem jó. Lelki probléma miatt nem jó a szex, csak akkor fog megoldódni, ha megbeszélitek.
2011. febr. 26. 20:20

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!