Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » SOS! Elképzelhető, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Elképzelhető, hogy emiatt nem fogok lefeküdni a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok. Szűz.

Van egy barátnőm aki már tervezgeti,hogy ő velem akarja elveszíteni és szerelmes vagyok belé,ő is belém,de mindig el kell terelnem a szót,mert fáj a makkom,ha hozzá érek :S

Nincs begyulladva,tisztán van tartva,nincs fitymaszűkületem,és mégis olyan szinten érzékeny,hogy ha hozzá ér valami akkor kellemetlen :S

Állítólag az a bajom,hogy kiskoromban nem húztam le és nincs hozzászokva,az érintéshez:(

Mit tudok csinálni ???

2011. febr. 26. 15:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Elmondod a problémádat a barátnődnek és együtt megoldjátok.
2011. febr. 26. 15:24
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát ez nem valami megnyugtató :/
2011. febr. 26. 15:25
 3/14 anonim ***** válasza:
Szülők, doki?
2011. febr. 26. 15:27
 4/14 A kérdező kommentje:
Hát orvos azt tanácsolta,hogy hagyjam szabadon a gatyában,hogy érje inger mert egy idő után megszoja és egyre kevésbé lesz érzékeny..
2011. febr. 26. 15:29
 5/14 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem azt csinálod amit a doktor mondott???
2011. febr. 26. 15:33
 6/14 Norb66 ***** válasza:
Jól mondják, nincs hozzászokva, csináld amit az orvos mondott, másképp nem fog menni. De nyugodtan elmondhatod neki, sőt mondd is el, meg fogja érteni nyugi. Szándékosan is dörzsölheted, de azért ne vidd túlzásba, így hamarabb lesz "érzéketlenebb".
2011. febr. 26. 15:41
 7/14 anonim ***** válasza:
54%
nincs aranyered? attól lehet
2011. febr. 26. 15:53
 8/14 anonim ***** válasza:
Az sem biztos, hogy amikor bedugod kellemetlen lesz.Egy punci nem kemény.
2011. febr. 26. 15:54
 9/14 A kérdező kommentje:

Én csinálom csak nemrég mondta az orvos..

De picit javul azóta,mert már hozzá tudok érni annélkül,hogy fájna csak erősen nem tudom még.

A másik meg,hogy orvos síkosítót tanácsiolt,meg óveszert mert,hogy az állítólag csökkenti...

2011. febr. 26. 16:00
 10/14 A kérdező kommentje:

Azt tudom,hogy nem kemény : ))

Csak gondolom tré,mikor be ki be ki... szal akkot biztos kellemetlen lenne.

2011. febr. 26. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!