Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Fejezzem be, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Fejezzem be, vagy csináljam ameddig élvezem?

Figyelt kérdés
Én 20/L vagyok .Van egy 35 éves férfi ismerősőm neki van felesége 2 évig voltam vele..beleszerettem..tudodm,h nem kellett volna...de megbolondultam.Most nem vagyunk úgy együtt,h minden nap találkozunk..stb,de minden másnap felhív és beszélgetünk.És szeretkezni is szoktunk nem keveset iszonyatosan jól kijövünk az ágyban..én ezért ragaszkodom hozzá...
2011. febr. 26. 15:17
 1/8 __krisz__ válasza:
0%
csináld
2011. febr. 26. 15:21
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
ribanc
2011. febr. 26. 15:23
 3/8 anonim válasza:
76%
Itt az a kérdés,hogy neki szórakozásra kellesz,vagy szerelmes-e beléd...
2011. febr. 26. 15:23
 4/8 A kérdező kommentje:

Persze,h szeret érzem és tudom is.Nagyon féltékeny a körülöttem lévő fiúkra....félt tőlük...De ha nem érezném,h szeret és én sem őt..nem tenném meg..!

De itt nem csak én vok a hibás ahol jöhet a 3.-ik fél ott régen nemjó valami..nem? :/

2011. febr. 26. 15:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"De itt nem csak én vok a hibás ahol jöhet a 3.-ik fél ott régen nemjó valami."

Most önigazolást keresel? Mit vársz, mondjuk azt, hogy jól van, jól csináltad, csak így tovább?

Belemásztál egy házasságba harmadikként, és akárhogy is nézzük, ezt nem lett volna szabad.

"Nagyon féltékeny a körülöttem lévő fiúkra"

Na igen, persze. Hiszen ő téged szeret, ugye? Majd utána hazamegy, és megdugja a feleségét is, nem igaz?

"De ha nem érezném,h szeret és én sem őt..nem tenném meg."

Érzed, hogy szeret? Miből? Hogy féltékenyen megakadályozza, hogy megtaláld a hozzád való párt? Ráadásul joga sincs féltékenykedni, hiszen ha jól látom, ő az, aki félrekefél...

És mit szeretsz benne? Hogy veled is szeretkezik, meg a nejével is? Igazad van, ez olyan kedves dolog, mindenki erre vágyik...

Pedro

2011. febr. 26. 16:10
 6/8 A kérdező kommentje:

Hát tudod igazad van mindenbe!!!

De olyan hülye vagyok,találnék sokkal jobbat mint ő....de majd sikerül...

És persze nem visszaigazolást várok,h nem vok hibás mint írtam,tudom,h nem lett volna szabad..

2011. febr. 26. 16:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nos, rajta, akkor tessék felébredni kedves Csipkerózsika, saját fejecskéddel gondolkodni, és megtalálni a SAJÁT hercegedet! Rád is vár ám valaki, és szerintem semmi szükséged rá, hogy egy nős ember szeretője legyél. Hol az önbecsülésed, hol az a női büszkeség?

Te nem vágysz arra, hogy te legyél valaki számára az egyetlen??? Mert ezt SOHA nem fogod ettől a pasitól megkapni. Ébresztő!

Pedro

2011. febr. 26. 16:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Pedronak igaza van.

De van még egy dolgo, csak gondolj bele ha esetleg neked is lesz majd férjed és ő ezt művelné akkor örülnél neki?

Kötve hiszem

2011. febr. 26. 19:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!