Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Úszó fiúk! Nem ál föl úszás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úszó fiúk! Nem ál föl úszás közben mikor annyi bikinis csaj van veletek egy medencében?

Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 14:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%
de,csak nem látod a víz alatt.
2011. febr. 26. 14:04
 2/11 anonim ***** válasza:
35%
Nem.
2011. febr. 26. 14:06
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
Majd idővel elmúlik!:D Én örülök, ha egyáltalán egy meztelen fotó felállítja már... És nem azért, mert idősebb vagyok vagy impotenciára hajlamos.. Egyszerűen alábbhagytak a hormonok termelődései.. Amúgy pedig úszás közben nem a többi lányt kell figyelni, mert az összes alig látszik ki a vízből és ha az már felizgat, akkor szerintem az egyáltalán nem normális dolog.
2011. febr. 26. 14:07
 4/11 anonim ***** válasza:
37%
^Mivel az úszáshoz energia kell amit a vér szállít értelemszerűen nem a farkamba fog szállni a vér.^^
2011. febr. 26. 14:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A víz pedig rendszerint hideg, és hidegben nehezen áll fel.
2011. febr. 26. 14:09
 6/11 anonim ***** válasza:
35%
én mikor kijárok úszni általában úszok... persze pár formás seggen nekem is megakad a szemem de ettől még nem áll a gerely... persze ez uszoda nem srand... ott nekem is volt hogy jó 10-15 percet kellet várnom mine lelankadt :D:D mert álló dákóval mégse sétálhatok
2011. febr. 26. 14:10
 7/11 anonim válasza:
54%
Hát múltkor olyan nő úszott a mellettem lévő sávba, hogy egy egész medenci hosznyit lebirtam úszni (annyit még sose birtam), mert nem a levegőre figyeltem hanem a csajra:D. De jó hogy felál.
2011. febr. 26. 14:22
 8/11 anonim ***** válasza:
26%
Járok úszni rendszeresen, és valóban a hideg víz és az időre úszás nem kedvez a dolognak. De ha egy igazán formás popó úszik előttem, fél méterre, akkor bizony kezd szűk leni a gatyám :D
2011. febr. 26. 14:32
 9/11 anonim ***** válasza:
18%
Fel nem áll, de van hogy megduzzad kicsit ezért azért. Strandon mikor szemüvegben úszkáltam ide oda, akkor láttam érdekes dolgokat. Némelyik fürdőbugyi a víztől meglazul, és lebeg a punci mellett. Ha az ember ilyet lát, azért bejön egy kis szívritmus zavar, meg utána 10 percig még nem lehet kiszállni a vízből. De összességében nem jellemző.
2011. febr. 26. 16:48
 10/11 anonim ***** válasza:

Ohh imádom a barátom ezzel ugratni:d Amíg volt rajta addig néha ha már ki akart menni a medencéből én meg benn szerettem volna lenni egy kis tapi és már állt neki. De mióta úszónadrág van rajta azóta nem annyira izgis...

De eddig a barátommal ilyen állós probléma, csak ránézésre nem volt.

2011. febr. 26. 17:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!