Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anyám néha felveti, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám néha felveti, hogy beszéljük meg a "melegségemet", ma már azt is megkérdezte, hogy van-e barátom. Mit tegyek? Nem akarom vele ezt megbeszélni.

Figyelt kérdés

És egyre idegesítőbb, hogy szinte minden szavamból valahogy ide lyukadunk ki. Egyébként pár éve tudta meg véletlenül sms-ekből.

19/f

2011. febr. 26. 13:00
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Pedig én örülnék a helyedben ilyen anyának. Jót akar neked. De ha Te úgy érzed zavarnak a kérdései, mond meg neki. De jobban jársz, ha meg tudod vele beszélni.
2011. febr. 26. 13:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát beszéld meg vele, hogy az vagy. Mi a probléma??
2011. febr. 26. 13:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Mondd azt neki, hogy rád tartozik, és nem az ő dolga.
2011. febr. 26. 13:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az lenne a legjobb, ha egyszer leülnétek és tényleg megbeszélnétek. Ő megnyugodta tőle, és lehet, hogy te is megkönnyebbülnél kicsit.

De ha tényleg nem akarsz vele erről beszélni, akkor mond neki, hogy nem szeretnél, mert neked ez kellemetlen. Ha pedig gondok vannak köztetek emiatt, mond, hogy te attól még ugyanaz a srác vagy, aki eddig voltál, csak a férfiakhoz vonzódsz.

2011. febr. 26. 13:10
 5/10 A kérdező kommentje:
amúgy megmondta hogy elfogadja hogy ez van, szóval nem bánt miatta, csak kellemetlen ha felhozza a témát :S
2011. febr. 26. 13:40
 6/10 gabriell88 ***** válasza:
Hát mond el ezt neki!H kellemetlenül érzed magad, hogy ha felhozza ezt a témát..
2011. febr. 26. 14:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Mond neki hogy nem szeretnél erről vele beszélni, mert kínos neked vagy valami..ha megmondod neki csak megérti:)
2011. febr. 26. 16:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csak érdekli, hogy mi van veled. Szerintem ha nagyon zavar, mondd meg neki, hogy neked elég kellemetlen erről beszélni. Szerintem meg fogja érteni.
2011. febr. 26. 16:18
 9/10 anonim ***** válasza:

pöttyös az inged? buz.i e vagy??

kefiret iszol? bu.zi e vagy??

te nem nézel tv-t???? bu.zi e vagy?

2011. febr. 26. 17:16
 10/10 anonim ***** válasza:
szerencséd van, hogy elfogadta, mert nagyon sok anyának nehéz feldolgoznia, hogy nem lánnyal látja majd a fiát, nem lesz unokája, esetleg szégyenkeznie kell (a társadalom előítéletei miatt). és ha véletlen tudta meg, akkor inkább segíts neki azzal, hogy egyszer leültök, és átdumáltok mindent. kényelmetlen neked, de hidd el, nem rosszabb, mint neki lehet. plusz akkor is lenne benne egészséges kíváncsiság, ha nem lennél meleg.
2011. febr. 26. 20:04

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!