Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudassam egy fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam egy fiú haverommal hogy vonzódok hozzá anélkül hogy beégnék? Honnan lehet tudni ha veszi a lapot és hogy neki bejövök-e?

Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 12:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
fiú vagy?
2011. febr. 26. 12:47
 2/12 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Beszélgess vele sokat, keresd a társaságát, ölelgesd, ha úgy adja a helyzet, simítsd meg a vállát, esetleg fogd meg a kezét valami ürüggyel, hogy tudsz tenyérből jósolni vagy ilyesmi. :) Viszont arra figyelj, hogy ne vidd túlzásba a testi érintkezéseket, nehogy cafkának tartson.

Sok sikert! :)

Michael

2011. febr. 26. 12:49
 3/12 A kérdező kommentje:
lány vagyok
2011. febr. 26. 12:51
 4/12 anonim ***** válasza:

ha nem érzed magadat elég rondának hozzá akkor tedd a következőt: kicsit simogassad meg a hátát, kerülj közelebb "adott pillanatba" hajtsad rá a fejed a combjaira (mintha fáratt lennél) beszélgess vele sokat.

ha rondának érzed magad... mindenki mondja hogy nincsenek márpedik vannak ember és ember között "kategóriák"... és néha van az hogy egy 2-es csaj összejöjjön egy 4-es pasival (ha 1-5ig növekvő sorrendbe szépülnek az emberek)

2011. febr. 26. 13:36
 5/12 anonim ***** válasza:
előző komit én irtam csak kifelejtettem 2. részéből: akkor keress más veled egy callbier-ű pasit.
2011. febr. 26. 13:39
 6/12 anonim ***** válasza:
Smárold le és kérdezd meg,hogy akarsz-e járni velem.
2011. febr. 26. 21:04
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ne te smárold le. Lehet egy csókot fogad, de kapcsolatot nem akar...

Én amondó vagyok, hogy bökd ki mi az ábra, mert aztán meg barátnője lesz, és bánhatod.

2011. febr. 28. 22:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Most a Vonzódok azt jelenti felhúzhatna,vagy párkapcsolatot szeretnél vele?reagálhatsz pü-ben is akár :D
2011. márc. 1. 02:21
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit akarok tőle. Van külömbség olyan szempontból hogy hozom a tuttára?
2011. márc. 1. 20:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Hogyne volna :D
2011. márc. 1. 22:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!