Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért lankadt le? Mit tegyünk?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lankadt le? Mit tegyünk? Ilyen még nem volt.

Figyelt kérdés

Szóval a barátom mindig egyből bírja a 2.menetet,de tegnap valahogy mintha "kiesett volna a gyakorlatból".Lelankadt neki és harcolni kellett,hogy újra rendesen álljon neki és mehessen a 2.Aztán meg mikor minden rendben volt,belekezdtünk a másodikba,a felénél azt mondta,hogy fura,mert egyszerűen nem érzi a péniszét.Na,ezt sem értem,hogy ez miért volt.Én nem estem kétségbe,de láttam rajta,hogy Ő ettől nagyon rosszul érezte magát.

Előre is köszönöm a normális válaszokat !!

2011. febr. 26. 12:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Hány éves a barátod? Szed-e valamilyen gyógyszert? Baj van-e a vérnyomásával? stb...
2011. febr. 26. 12:16
 2/9 anonim ***** válasza:
36%
Ki kell támasztani neki!
2011. febr. 26. 12:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha valaki tényleg kielégül, akkor a második körre csak egy bizonyos idő eltelte után kerülhet sor, mert nehéz újra "feltöltődni". Ha nem elégül ki 100%osan, akkor a második menet mehet rögtön utána.

Tegnap ügyes voltál. Nyugtasd meg. 23L

2011. febr. 26. 12:18
 4/9 A kérdező kommentje:
18 éves,gyógyszert nem szed év vérnyomásproblémája annyi,hogy néha elég alacsony neki,energiaitalt pl rengeteget iszik emiatt is,de ez a probléma miért csak fél év után jön elő?
2011. febr. 26. 12:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Igazad lehet L/23,tegnap nagyon élvezte amit csináltam orálnál,meg le is nyeltem tegnap legelőször,meg is lepődött és örült neki,stb.
2011. febr. 26. 12:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez néhanapján bárkivel előfordulhat. Elég akkor foglalkoznotok a témával, ha rendszeresen fordul elő. 30/F
2011. febr. 26. 13:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm!
2011. febr. 26. 13:31
 8/9 johnnyboy26 ***** válasza:

Szerintem az energiaitalt nagyon sürgősen el kéne felejteni! Ha alacsony a vérnyomása, akkor inkább sokat és rendszeresen sportoljon.

Amúgy pedig a pasiknál általában kell az elélvezés után egy kis pihenő, kb. 10-15-20 perc, hogy újra fel bírjon állni. Ha nagyon fel vagyok izgulva és a barátnőm is engedi még csinálni, akkor elélvezés után nem veszem ki a puncijából, hanem ahogy kicsit elkezd lankadni, elkezdem benne újra mozgatni, és egy percen belül áll mint a cövek. Sokkal jobb, mint "pihenőt" hagyni a faroknak, akkor csak ellustul.

2011. febr. 26. 14:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Ma már úgy csináltuk,igen,jobb volt. :) És sportol,focizik amúgy.Köszönöm a te válaszodat is!
2011. febr. 26. 22:28

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!