Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Volt már dolgotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már dolgotok körülmetélt fiúval?

Figyelt kérdés
Éreztetek valami különbséget?
2011. febr. 26. 11:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Volt. A különbség nem a kis bőrdarabtól függött.
2011. febr. 26. 11:37
 2/13 anonim válasza:
61%
Igen! Azután körbevett engem betonfallal és azt kiáltozta, hogy ez az én házam!!
2011. febr. 26. 11:50
 3/13 PT-Daniel ***** válasza:
79%

Nekem pl. az. (Nem vallasi okokbol!)

Mivel erektalt allapotban nincs nagy különbseg, a legtöbben eszre sem veszik. Elönye az, hogy a könnyebb tisztithatosagtol es a szerintem, lankadt allapotban esztetikusabb latvanytol eltekintve, hogy mivel szabadon van a makkom, ergo ha csak nem fekszem meztelenül a hatamon, allandoan dörzsölve van.

Ettöl csökkent az ingerküszöb. Nekem igy egyaltalan nem okoz nehezseget, hogy egy szeretkezes eltartson akar 2-3 oraig is. Teny, hogy ha pl. egy liftben gyorsan kell, hogy menjenek a dolgok, nagyon fel kell, hogy legyek izgulva, hogy par perc alatt is össze tudjam hozni.

2011. febr. 26. 11:51
 4/13 anonim ***** válasza:
25%
hát figyi... ha metélt akkor zsidó... 1-2 alkalomra jó lessz de ha komolyabbra fordul a helyzet ne legyen belőle házasság mert elkezd spórolni... amit most sminkre, ruhára költöttél az most megy zsidóaranyba a nyakába. Eggy idő után annyit takarékoskodok hogy 5 BMW-t is vehettek de külömbül néznek ki az etiópok mint ti... összefoglalva: ba.zd meg azt hagy el... a te fizetésedből ne spórojjon
2011. febr. 26. 13:28
 5/13 anonim ***** válasza:
84%

Azért mert valaki körülmetélt,az nem zsidó!!!Az én páromnak is ilyen van és egyébként gyerekkori fitymaszűkület miatt is körülmetélhetik!Útálom,mikor általánosítanak!!És egyetértek az egyik válaszolóval(bocs,h nem nevezlek néven),sokkal szebb és esztétikusabb látvány!Volt már olyan pasim is,akinek "rálógott" a bőr,és kajak gusztustalan vol!!Hozzáteszem kevesebb méhnyakrákot okoznak ezzel a nőknek,mivel sokkal könnyebb tisztán tartani...és még sorolhatnám a pro érveket!Egyébként a volt pasim soha nem tudta tisztán tartani,mert egy igénytelen...na de ez is emberfüggő!Szal nekem sokkal jobban tetszik a körülmetélt "stílus",sokkal szebb!!Imádom!(nem csak vallási okból lehet vki körülmetélt...okoskám)

23/L

2011. febr. 26. 15:55
 6/13 anonim ***** válasza:
38%
Az egy szót rövid gy-vel írjuk,ha már zsidózol:)Ja nem vagyok zsidó és nem is védem őket,egyáltalán nem érdekelnek,csak idegesítő,hogy tudatlanul válaszol!
2011. febr. 26. 15:56
 7/13 anonim ***** válasza:
96%
Nem egy körülmetélt fiúval voltam, sőt a férjem is körül van metélve, és egyikük sem volt zsidó. Hát, nekem sokkal de sokkal jobban bejön a körülmetélt szerszám. Könnyebb tisztán tartani és valóban sokkal esztétikusabb. :)
2011. febr. 26. 22:56
 8/13 okéokésokés ***** válasza:
51%
már a természetes dolgok se szépek:(
2011. márc. 15. 21:44
 9/13 anonim válasza:
97%

Az első körülmetélt férfi az életemben,a jelenlegi párom.

Furcsa volt,hogy mindig sötétben akar szeretkezni.

Egyszer megláttam és akkor mesélte el,hogy 18 évesen volt egy műtéte,ami során körbe kellett metélni és azóta szégyenli.Eleinte furcsa volt,de mindig azt mondtam neki,"milyen aranyos a kis kopasz" :))

Azóta hozzászoktam és semmi különbséget nem érzek a mai napig.

Még annyit hozzáfűznék,attól,hogy valaki körbe van metélve nem kell általánosítani,hogy zsidó,mert ez nem így van!

2011. márc. 15. 22:28
 10/13 anonim ***** válasza:
96%
Az én férjemnek is körül van metélve, és nekem nagyon tetszik az első perctől fogva. Szerintem is esztétikusabb így, de természetesen ez egyáltalán nem számottevő egy párkapcsolatban... :)
2011. márc. 15. 23:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!