Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Létezik túl sok szex pasiknál?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik túl sok szex pasiknál?

Figyelt kérdés

Barátommal heti kb 10x szeretkezünk. Mindig igyekszünk feldobni a szeretkezést valamivel (szexi fehérnemű, új pózok, új helyszínek, extrák).

Van egy barátja, aki szerint túl sokat szeretkezünk,és vigyáznunk kéne,mert szerinte a barátom meg fog unni.

Ez egy kicsit bántó kijelentés volt,és elkezdtem aggódni, hogy ez valóban így lesz-e. Én csak akkor szeretkezek(és a párom is), amikor valóban megkívánjuk egymást. Mivel sokat találkozunk,mi megtehetjük,hogy ennyiszer csináljuk. Természetesen vannak olyan napok,amikor egyikünk stresszesebb, fáradtabb, de akkor max 1 vagy csak orális van és inkább lelki támaszt nyújtunk a másiknak. Tehát sem én sem ő nem erölteti a másikra a szeretkezést.

Szerintetek ha heti 10 szeretkezés van, akkor megunhat engem a barátom egy idő után? :S

2011. febr. 26. 10:34
 1/9 A kérdező kommentje:
Illetve még azt is mondta a haverja, hogy meg fogja unni a stílusomat. De pont ezért igyekszünk színesíteni az együttléteken. Nem értem :S
2011. febr. 26. 10:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehhogyis!! én már 7 éve együtt vagyok a párommal, és napi kétszer szeretkezünk..úgyhogy nyugi. És nem is unom..:D
2011. febr. 26. 10:41
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Igen egy idő után csökenni fog ez a szám unalmasabb is lessz meg ha majd dolgozik majd a párod jó lessz a heti 2 alkalom is. Ez volt a jobbik eset rosszabb eset valóban meg fog unni és megcsal
2011. febr. 26. 10:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a haver nagyon szemétkedik, szét akar zülleszteni. Csináljátok ami jól esik, én nem tudok ennyit szexelni, asszem max a három nap egymás után volt, utána már semmi gerjedelem nem volt bennem barátnőm iránt.
2011. febr. 26. 10:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog megunni. Mindenkinek megvan amaga szexuális étvágya. Ha nektek ennyi, akkor az így van rendjén. Csináljátok annyiszor ahányszor jólesik. Megunni akkor fog ha ő szeretné csinálni te meg mindig azt mondod hogy most nem
2011. febr. 26. 10:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki maga dönti el,hogy mikor?,és mennyit csinálja :) Ha nektek ez a tökéletes,akkor ne hallgassatok senkire....amugy nem fog megunni pont ezért amit leirtál,hogy szinesititek ;) Szóval nyugi...az a haver lehet csak magának szeretne....de ezt csak feltételezem :D
2011. febr. 26. 10:49
 7/9 anonim ***** válasza:
UGYANMÁR :D annyiszor csináljátok, ahányszor jólesik :D A haverjának meg lehet, hogy bejössz és magának akar :/ de csak egy tipp :) mindenesetre ne foglalkozzatok mások véleményével... ha nektek ennyi esik jól akkor ennyit szeretkeztek ;)
2011. febr. 26. 11:32
 8/9 anonim ***** válasza:

nem fog megunni...

a kapcsolatunk elején nekünk napi 3 volt...és ez egyre csökkent...de megunni nemfog...max megcsalni..jó engem megcsalt,nem biztos hogy téged is megfog..de mostanában napi 1szer csináljuk.vagy előfordul hogy többször...attól függ milyen kedvünk van

2011. febr. 26. 11:46
 9/9 anonim válasza:

az, hogy megun, az nem azon fog múlni, hogy gyakran szexeltek és az, hogy megcsal, az sem. Akkor fog megunni, ha nincs szex és ugyanezért is megcsalhat.

Őszinteség - Bizalom - Tisztelet - Szeretet

Ha ezek megvannak, no para. Ha nincs, s egy is hiányzik, kezdjetek el gondolkodni és beszélgetni.

A férfiak számára a szex jelenti a szerelem kiteljesedését ... mint a nőknél sokszor a nagy romantikus jelenetek, de náluk ez változik. Ha egy férfi megkapja a szexet, akkor csak elmosolyodik és ölelget, mert azt érzi szereted, mert .... kiteljesedik, mind1, ez mély, most nem fejtegetem.

A szex kell és egy egészséges kapcsolat elkerülhetetlen eleme. Ha sok van, az csak jó :D Inkább te ne unj bele ... annak viszont az az oka, hogy elmúlik a szerelem, ami véleményem szerint tarthat a sírig.

2011. febr. 26. 11:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!