Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lennétek olyan lánnyal aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennétek olyan lánnyal aki előtte egy fekete pasival szexelt? Lányok véleményét is várom e témában!

Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 10:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
67%
én inkább olyannal nem! lennék, akit az érdekel, h milyen szinű pasival szexeltem előtte
2011. febr. 26. 10:29
 2/20 anonim ***** válasza:
79%
Hát azért nem jellemző, hogy az ember megkérdez ilyeneket, de ha tudnám biztosan, inkább nem. Az AIDS az AIDS, nem kockáztatok. Senki ne jöjjön a liberális dumával, hogy ez előítéletesség, meg stb. Ez kockázati tényező, és ezt én passzolnám.
2011. febr. 26. 10:41
 3/20 anonim ***** válasza:
30%
Előző, akkor nem azzal van a baj, h a csaj négerrel dugott, hanem hogy nem bízol meg benne, h van annyi esze, h nem fekszik le gumi nélkü hiv fertőzöttel. Azért ez nem ugyanaz.Ja, és egyébként meg előítélet, mert nem feltétlenül feketeAfrikából jött az illető, ahol endémiás az HIV.
2011. febr. 26. 10:44
 4/20 anonim ***** válasza:
25%

Azert egy normalis, erett gondolkodasu lany biztos nem fekszik ossze felelotlenul minden szembejovo fekete sraccal, szoval ez a HIV-dolog eleg buta kifogas!

Egyebkent velem ez mar megtortent, lehettem volna egyutt tobb olyan novel is, akiknek voltak fekete pasijai, de vegul nem mentem bele, mert a peniszmeret-mitosz bezavart. En nem vagyok tulsagosan eleresztve odalent, mindigis gatlasos voltam a meretem miatt, ugyhogy emiatt aztan nem tortent meg a dolog, ugy ereztem nem tudnek megfelelni ezeknek a lanyoknak...

2011. febr. 26. 10:54
 5/20 anonim ***** válasza:
utsó, Angliában élsz?
2011. febr. 26. 10:57
 6/20 anonim ***** válasza:
49%
Én biztosan nem. Különösen akkor nem, ha csak "alkalmi" volt a kapcsolat, mert lehet, hogy egy menekült bekamuzta, hogy ő Afrika hercege és ezzel a dumával megdönt 50 fehér lánykát, hetente... És így szinte az összes betegség befigyelne, nemcsak a HIV. De ha tegyük fel, nincs semmilyen betegség, akkor is erősen elgondolkodnék a dolgon, mert szerintem normális magyar lány nem fekszik össze mindenféle orángutánnal.
2011. febr. 26. 10:59
 7/20 anonim ***** válasza:

Hát tudod, előtte jól nézd meg a lukat, hogy nem lett-e kormos, és ha igen, akkor inkább ne... :-D

De meg is fordíthatjuk a kérdést: lenné-e olyan lánnyal, aki előtte fehér pasival szexelt?

Kérdés az is, hogy MENNYIVEL előtte? 10 perc? 20 év? Nem mindegy...

Pedro

2011. febr. 26. 11:01
 8/20 anonim ***** válasza:
76%-os: mar nem elek ott!
2011. febr. 26. 11:17
 9/20 anonim ***** válasza:
Akkor elárulnád, hoyg most honnan írsz?
2011. febr. 26. 11:51
 10/20 anonim ***** válasza:
Kizárt
2011. febr. 26. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!