Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen ötletek vannak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fibbrizzo kérdése:

Milyen ötletek vannak?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok van barátnöm 4 honapja .Én még nem voltam nővel de neki már több barátja is volt .Elég zürüs mindkettönk családi élete ezért panzioba akarunk menni .Csak nem tudom hogyan oldjam a feszültséget mert ugye ez az első és nem tudom mivel kezdjem .Adjatok tanácsot mindenki irjon .köszi..
2011. febr. 26. 09:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Ennyire nem lehetsz tájékozatlan 23 éves fejeddel, még akkor sem, ha szűz vagy.
2011. febr. 26. 10:10
 2/7 anonim ***** válasza:
verd ki elötte , tovább tart majd , és a feszűltséget is levezeted
2011. febr. 26. 10:13
 3/7 anonim ***** válasza:
ha megreketsz vagy nem tudod mit csinálj akkor csókold meg a bnődet,NÉZZ MÉLYEN A SZEMÉBE,igy tudni fogod h a Párod mit szeretne.de ne görcsölj.
2011. febr. 26. 10:45
 4/7 anonim válasza:
igyatok:D
2011. febr. 26. 12:30
 5/7 anonim ***** válasza:
én ezen nem paráznék a helyedben, annyira. fejben készülj fel, az fontos. először érdemes lenne örömöt okozni neki, aztán úgyis adja magát. szóljatok le, de azért én bekészítenék egy kis kék bogyót, hátha gyorsan elpattansz. mert az első benyomás, legyen jó benyomás. (felezd illetve harmadold)
2011. febr. 26. 15:41
 6/7 pura ***** válasza:
Az a lényeg hogy kezd hátulrol mert ha elbaszod kezdheted elöröl :) :D :D
2011. febr. 27. 21:59
 7/7 anonim ***** válasza:
xDxD
2011. febr. 28. 16:50

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!