Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért rekesztik ki a melegeket, mert a nyárspolgárok
féltékenyek az análszexre?
2011. febr. 27. 14:32
22/30 A kérdező kommentje:
tudom én, hogy az igazi baj nem a magatartásommal van, hanem a megtakarításommal és csak féltékenyek vagytok, mert a bakancscsattogtatásból nem bírtok megélni, közben meg a bölcs melegek luxus körülmények között kényeztethetik egymás ánuszát. Tudom, hogy fáj az igazság!!!4
Na jó van én védeni szoktam a melegeket, de te biztos nem komolyan írod ezeket.....Valami hátsó szándékod van vele.
2011. febr. 27. 19:58
Szerintem ha te ezeket a leírtakat komolyan gondolod, akkor hülye vagy. Ha nem, hanem csak szórakozol, akkor is hülye vagy. Jobb lenne, ha nem itt szórakoznál, kisfiam, hanem inkább valami hasznosabb dologgal múlatnád az idődet, pl. elolvashatnál valami könyvet, vagy hasonló konstruktív elfoglaltság. De azt is lehet, hogy főbe lövöd magad, megkímélve a világot létezésed további nyűgjétől.
2011. febr. 28. 10:29
25/30 A kérdező kommentje:
az utolsó kommentelőnek üzenem, hogy épp ez a baj, hogy ilyen náczikkal van tele az ország, mint amilyen te vagy!!!4 neked csak szórakozás az, ha valaki ki szeretné élni a természetes vágyait, és nem tudod, milyen az, mikor el kell fojtanod amit szeretnél egy politikai diktatúra miatt!44 igenis a melegeknek is nyugodtan joguk van feltenni a kérdéseiket, vagy akkor análszexelni, amikor akarnak anélkül, hogy a magadfajta gárdisták kigúnyolnák őket!
Figyu én is meleg vagyok de komolyan vegyél vissza!
Lehetek én is náci gárdista nem érdekel de ne keverd a dolgokat! A legtöbben nem a melegeket kritizálták, hanem, a te viselkedésedet. Ha nem érted miről beszélek akkor nézd meg ezt a kérdést. Itt furcsán a legtöbben megértőek és kevesen ellenszenvesek.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__15..
Szóval gondolkodj el magadon, és ha csak a balhét csinálod a következő hozzászólásod elárulja.
2011. márc. 4. 22:27
27/30 A kérdező kommentje:
nem hiszem el, szerintem, te csak egy álmeleg vagy, és a Vona Kábor küldött, hogy lejárasd az igazi melegeket, mert azt mindenki tudja, hogy egy egészséges meleg szereti az anális szexet, te meg itt osztod az észt, mint valami gárdista!44
2011. márc. 4. 23:01
Mar az anal oklozesnel kiborultam rad!Beteg vagy,mennj,es kezeltesd magad!
Egyebirant megjegyeznem,te vagy feltekeny a heterokra,te vagy feltekeny a nokre,mert olyanja van nekik, ami neked nincs,es nem is lesz soha!Puncit szeretnel magadnak,igaz??Ez a te nagy problemad!
2011. márc. 6. 16:50
ez az abraham,fossad csak az agyukat.jót kacagtam ismét a sok hülyén.HAJRA JOBBIK!!!XDDDD
vazze tegnap még lmp-s voltam.hát ilyen az élet.
2011. márc. 6. 17:45