Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Próbáltatok már vibrotojást...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbáltatok már vibrotojást popsiban? Mennyire kényelmes hosszabb távon?

Figyelt kérdés

Egy rádió távirányítású vibrotojással szeretném meglepni páromat, mert nagyon szereti ha ingerlem a popsiját. Tök izgi lenne véletlenszerűen bekapcsolni, ingerelni, akár nyilvános helyen, amikor nem is számít rá. Pl. séta vagy bevásárlás közben. Előjátéknak sem utolsó.

A kérdés az lenne, mennyire lehet kényelmes ez hosszabb távon, ha mondjuk 1-2 órán keresztül bent van neki? Persze nincs folyamatosan bekapcsolva.

Erre gondoltam, kis aranyos, picike, tuti hogy tetszene neki:

[link]

30L

2011. febr. 26. 01:09
1 2
 1/12 anonim válasza:
én is szeretem ha a párom kényezteti a fenekemet én biztosan örülnék neki 17f
2011. febr. 26. 01:35
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
30L? és férfi a párod? és a seggébe turkálsz? no comment
2011. febr. 26. 01:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kényelmetlen, van nekem is. Popsiban használom én is. ;)
2011. febr. 26. 08:22
 4/12 anonim ***** válasza:

Ahhh, de jó! :)

Az én párom sajnos nem engedné, hogy neki felhelyezzek ilyesmit, viszont ő szívesen tenné fel nekem és játszana vele... :)

Csak sajnos gyárimelós fizuból ilyesmire nem futja.

2011. febr. 26. 10:15
 5/12 anonim ***** válasza:
59%

Néha már perverznek érzem magam, mert engem még mindig a test-test találkozás, és egy szép vastag, eres pénisz a puncimban tesz boldoggá, vagy a kölcsönös orálszex, aminek az eredményét lenyelem, miközben a férfi hangosan élvez.

Nincs vibrátorom, nem "analizálom" az aktuális pasimat, pláne nem dugdosnék a hátsójába mindenféle kütyüket. Mi jöhet még ezután? Azt gondolom, az ingerküszöb már olyan szinten felfelé tolódott, hogy ijesztő...

2011. febr. 26. 13:06
 6/12 A kérdező kommentje:

Kedves 3. válaszoló! (08:22-kor)

Milyen érzés úgy sétálgatni amikor bent van? Mennyi ideig szoktad bent hagyni? Amúgy pasi vagy?

Előre is köszi válaszod!

2011. febr. 27. 21:12
 7/12 anonim ***** válasza:

Baromira bírom, hogy valaki válaszolt helyettem. A harmadik én voltam.

Egyébként pasi vagyok.

2011. febr. 28. 16:56
 8/12 anonim ***** válasza:

Még mindig a harmadik vagyok, csak nagyon felhúztam magam, hogy elmondják helyettem.

Nos, nekem a sima "olcsó" van, ami nem vezeték nélküli.

Érdekes érzés vele mászkálni....ezt nem is igazán tudom szavakban megfogalmazni.

Én újra tölthető aksit szoktam bele rakni. Szerintem sokkal kifizetődőbb mint az elem. :)

Jaj nem is tudom mire nem válaszoltam, valami tuti kimaradt.

29/F

2011. febr. 28. 17:04
 9/12 A kérdező kommentje:

Kedves harmadik! (17:04)

Te milyen hosszú ideig szoktad használni?

Orgazmusod volt már tőle? Persze nem otthonira gondolok. :)

Egyáltalán lehet ettől orgazmusa az embernek, mondjuk séta/bevásárlás közben? :)

2011. febr. 28. 19:00
 10/12 anonim ***** válasza:

Hát stopperolni nem szoktam :) de kb 1 óra, másfél.

Abban a formában ahogy te gondolod nem volt tőle orgazmusom....kis "rásegítéssel csak" :))

Egyébként tapasztalataim alapján nem is lesz tőle sétálás stb közben orgazmus. Nagyon egyszerű oka van. Én úgy érzem elég mélyre felcsúszik, sokkal mélyebbre szerintem mint ahol a prosztata van. Lehet nem így van, de lényeg a lényeg, nem izgatja a prosztatát, ergó orgazmus sincs tőle.

Viszont kellemes és izgalmas élmény!

De ne itt beszéljünk meg mindent. :))) Ha van még kérdésed írj a csaken3@gmail.com mailemre. Van tapasztalatom bőven más eszközökkel kapcsolatban is....ha kiváncsi vagy. ;)

2011. febr. 28. 21:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!