Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek a 69 előnyösebb-e...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a 69 előnyösebb-e mint külön-külön a nyalás és csumizás?

Figyelt kérdés
Vélemények esetleg tapasztalat...
2011. febr. 25. 23:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
69 nekem nem jo, mert vagy elvezek, vagy dolgozom, nem tudok egyszerre kettore figyelni
2011. febr. 25. 23:35
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
hat figyelj en vagyoka Braner maister nkm mindegyik jo csak a vegen tudjam megtoltenia csaj szajat anyaggal...
2011. febr. 25. 23:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az első válaszolóval. Nekem is jobb,ha a párommal külön-külön csináljuk. Izgató a 69 is, de úgy nem tudom teljesen átadni magam az élvezetnek.
2011. febr. 25. 23:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Mindkettőnek van előnye és hátránya. 69-nél nem tudsz a partneredre figyelni rendesen (vagy te nem tudsz teljesen ellazulni). Külön-külön meg az a gáz, ha te már "végeztél", nem alhatsz el rögtön, hanem "dolgozni" kell tovább. Én az utóbbit azért jobban kedvelem.
2011. febr. 25. 23:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is külön szeretem. Együtt nem tom a kettőt jól csinálni, vagy jól élvezek vagy jól csinálom a másiknak. De lehet én vok béna.
2011. febr. 25. 23:58
 6/10 anonim ***** válasza:
ha mindket fel szeretne egyszerre elvezni akkor erdemesebb a 69
2011. febr. 26. 00:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én elég könnyen elélvezek orálnál (ha jól csinálják persze), úgyhogy nem tudok a férfira koncentrálni. Ha pedig már elélveztem, akkor nem szeretem, ha tovább nyal. Szoktam 69-ezni a változatosság kedvéért, de az az igazán jó, ha széttárhatom magam, illetve ha szépen komótosan leszophatom. :-) Szeretem csinálni, és szeretem, ha csinálják. De a kettő együtt inkább fele élvezet, mint dupla.
2011. febr. 26. 04:20
 8/10 anonim ***** válasza:
25%

A 69 egyszerűen mennyei, én egyszer csináltam sráccal, és nincs annál jobb érzés, mikor a számban van a pénisze, cumizom, és közben ő is csinálja mindezt nekem, kb. mintha magamnak csinálnám. Én alul voltam, és jobban is tetszett, mert tudtam a popóját fogdozni. Mondjuk azért hátrányai is van alul lenni, mert nem lehet jól bekapni, óvatosnak kell lenni, nehogy fogazás legyen a vége.

19/f

2011. febr. 26. 12:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Előző: ki kell próbálni oldalt fekve, úgy kényelmesebb:-) Mondjuk én nő vagyok és férfival szoktam csinálni. Nekem maga a kiteljesedés, amikor kényeztetem a heréit és a péniszét, miközben ő a comjaim között dolgozik. Elmenni nem tudok így, nem is szeretek, mert az úgy a legjobb, hogy bennem van, de előjátéknak fenomenális.
2011. febr. 26. 13:12
 10/10 anonim ***** válasza:
a 69 nem jó. jobb külön külön. sokkal jobban tudsz te is koncentrálni, mikor másiknak csinálod, és jobban eltudsz lazulni ha neked csinálják.
2011. aug. 5. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!