Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az első alkalom összefügg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első alkalom összefügg a menszesszel?

Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni, hogy az első szexuális alkalom összefügg-e a menszesszel? Körülbelül 1 hete lefeküdtem a párommal. Első alkalom volt neki is és nekem is. Óvszerrel védekeztünk. És a menszeszem már 4-5 napot késik. Ez normális?
2011. febr. 25. 22:55
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
normális válaszokat kérnék.. köszönöm : )
2011. febr. 25. 22:56
 2/11 anonim ***** válasza:
törölted?:D
2011. febr. 25. 22:59
 3/11 anonim válasza:
Először is az nem menszesz, hanem menzesz. És nem, semmi köze nincs hozzá! Nem szakadt ki a gumi esetleg?
2011. febr. 25. 22:59
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem szakadt ki, megnéztük
2011. febr. 25. 23:20
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha jól számolom pont a mensi előtt két nappal feküdtetek le. Terhes nem valószínű, hogy vagy és nincs összefüggés. A késének lehet számos oka, többek közt a stressz vagy a terhességtől való görcsös félelem.

Ami tettél az meg nem volt egy jó döntés.

2011. febr. 25. 23:23
 6/11 anonim ***** válasza:

Köze nincs hozzá.

Ha 1 hete feküdtetek le, akkor meg ha terhes is lennél, annak most nem lenne jele, akkor most még megjött volna.

Késik, hát késik. Majd ha már 2-3 hete késik, akkor nézesd meg magad!

2011. febr. 25. 23:23
 7/11 anonim ***** válasza:

"Ami tettél az meg nem volt egy jó döntés."

Mire gondolsz?

2011. febr. 25. 23:24
 8/11 A kérdező kommentje:

Rendben köszönöm a válaszokat!

És én úgy érzem, hogy nem volt rossz döntés lefeküdnöm a párommal (gondolom erre gondoltál a rossz döntéses mondatodban), már jó ideje együtt vagyunk :)

2011. febr. 25. 23:46
 9/11 anonim ***** válasza:

én még szűz vagyok és nem élek szexuális életet. de nekem múltkor is 2 hetet késett.annyira féltem h megjön h nem jött meg 2 hétig.de nekem 2-3 napot mindig késik.szal ne aggódj

13/L

2011. febr. 26. 09:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Az első szex elég nagy változás az ember testének, simán belefér, hogy most nem úgy működik, ahogy szokott. Még a nőgyógyászom is azt szokta mondani, "nem vagyunk gépek". Szóval ne aggódj, az óvszer ott volt, akkor gond nem lehet:-)
2011. febr. 26. 13:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!