Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátomnak mostanában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak mostanában gondok vannak a merevedéssel. Mi az oka? 22 éves, és kb 5 éve cigizik, talán ez is közrejátszik? Indokokat, és tanácsokat kérek.

Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt, eleinte nem volt ilyen problémánk, ám az utóbbi két hónapban vagy nem állt a pénisze, vagy nagyon nehezen( hosszasan kellet izgatnom orálisan), és leggyakrabb esetben akció közben egyszerűen lelankadt. Pedig szeretjük egymást, és látom rajta hogy élvezi, mégis egyik pillanatról a másikra lekókad. Próbáltam célzásokat tenni, finoman rákérdeztem,h mi lehet a baj, de úgy tűnik, ő nem aggódik emiatt annyira, mint én. Akkor nincs gond, ha napokig nem nyúlunk egymáshoz, viszont egymás utáni napokon sem bírja, pedig régebben naponta háromszor is csináltuk. Nagyon félek, hogy ezzel meghal a szexuális életünk, akármennyire szeretem is, nem bírom sokáig szex nélkül, és nem akarom elveszíteni.
2011. febr. 25. 21:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
ja. a cigi lehet mondjuk lassan én is öt éve dohányzok de nincs gondom
2011. febr. 25. 21:34
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Hat pedig ez nem normalis ebbe a korban, nem hiszem el, hogy nem zavarja, inkabb szegyenli szerintem.

Ne eroltesd, ha nem akar rola beszelni, es ne legyen szex se akkor minden nap. Inkabb olelkezzetek.

Szemelyes velemenyem szerint lelki hattere van inkabb, mint testi. Ha romlik a helyzet muszaj lesz beszelni rola. 26/N

3/20 anonim ***** válasza:
hagyja abba egy kicsit ha tudja
 4/20 anonim ***** válasza:
46%
Én 9 éve dohányzom,és semmi bajom nincs ilyen téren :) Tudod szerintem ez már lelki gond lesz a srácnál,vagy valami bántja,csak nem beszél róla,vagy valami baj van ott neki ezzel...ha mindig akció kész volt,és most már nem...akkor lehet egészségügyi probléma áll fennt :)
2011. febr. 25. 21:36
 5/20 A kérdező kommentje:
azt nem írtam le, h szinte mindig fáradtságra panaszkodik, pedig ugyanannyit van suliban mint régen, meg éjszakázni sem szoktunk. Régebben volt h négyig beszélgettünk hajnalban, és nem volt ilyen kimerült. biztos emiatt is lehetnek gondok, de miért csak most van látszata? olyan mintha 20 évet öregedett volna 1 év alatt teljesítményét tekintve. nem értem. és leggyakrabban sírhatnékom van emiatt. k*rvasz*r érzés
2011. febr. 25. 22:46
 6/20 TOMAtm ***** válasza:
proviron tabletta,gyógyszetárban lehet kapni,igaz csak vényre.kb 4K huf.hirtelen ez jut eszembe.
2011. febr. 25. 22:46
 7/20 johnnyboy26 ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Teljesen megértem a problémádat, tudom, hogy egy normális fiatal lánynak kell a rendszeres, napi többszöri szex. És ha erre a pasija nem képes - de legalább naponta egyszer - akkor ott gondok vannak. Mi lesz majd akkor, ha lesz egy kemény melóhelye, amihez képest a suli csak móka és kacagás volt?

Szóval, ami hirtelen eszembe jut: nem minden ember szervezete reagál egyformán pl. a cigire, lehet, hogy ő érzékenyebb, javasolt eldobnia. Erre persze motiválnod kell valahogy. Hogyan is? Nos, 2 in 1 megoldást javasolnék, tudom gonosz dolog: szexmegvonás. Mert pár nap után csak rá is rájön a szexelhetnék, de te akkor betartasz neki, mondván, hogy amíg nem szokik le, no szex. Így kétszeresen lesz motiválva.

2011. febr. 25. 22:51
 8/20 A kérdező kommentje:

Kedves 22:51!

Ezzel az a baj, h én sem bírom türtőzetni magam, épp az a baj,h nincs elég sex. A leszokást már többször próbáltuk, de valahogy mindig feladtuk:S majd jobban ráállok a témára. köszi a választ

2011. febr. 25. 23:22
 9/20 johnnyboy26 ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ok, vesd be a második legkeményebb fegyvert: műpénisz. Vegyél egyet (azért ne egy extrém példányt :)), és amikor barátodnak megint nem áll fel, akkor vedd elő a párna alól és add a kezébe, hogy okés, de te azért szeretnél magadban érezni egy szép farkat.

2011. febr. 25. 23:24
 10/20 A kérdező kommentje:
ja, meg azon is folyamatosan kattogok,amit írtál, h később csak rosszabb lesz, mivel idősebb is lesz, meg nagyobb lesz a terhelés, és épp ezért félek. lehet h vele akarok majd élni egyszer, de így hiányzik a bolodog ábrándozás
2011. febr. 25. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!