Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk mit csináljak ilyen esetbe?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mit csináljak ilyen esetbe?

Figyelt kérdés
Van egy srác.Régebben tetszett de én neki nem.Nem mondta meg csak a hátam mögött úgy h én is halljam beszélte a haverjainak h csúnya vagyok szerinte.Amúgy nem mondtam neki h szerelmes vagyok csak jeleket küldtem amiket le is vett.De ezekután leszálltam róla több jelet nem küldtem.De a baj h már rég túl vagyok rajta és ő ezt nem veszi észre még mindig azt hiszi h tetszik.Rá se nézhetek mert azt jelnek veszi de az meg nehéz mert egy osztályba járunk az első padba ül és ha figyelek órán a tanárra nézek v ki az ablakon akkor is azt hiszi őt nézem pedig nem vagyok kancsal.Szinte lesi mikor nézek rá.Nem értem ezt.A legjobb h azért nem szállt le rólam mert a hülye elterjesztette mindenkinek kb:h szerinte ronda vok úgy h halljam.Most meg zavarja már h köcsög volt velem de járni nem akar de én se már vele.A többiek meg rá akarják beszélni h járjon velem.Ha tudtam volna h ez a sz@rt képes így megkavarni akkor négyszemközt szóltam volna már h már nem tetszik.De úgy voltam vele h ha azt levette a jelekből h tetszik azt is leveszi h már nem és abbahagyja.Gondoltam inkább lesz@rom.Erre ez lett szívem szerint most is lesz@rnám de kitudja még mit fog kitalálni egyáltalán érne vmit ha megmondanám neki h nem tetszik vagy már azt se hinné el?Milyen módszerrel oldhatnám ezt meg?Már azt sem tudom mi tetszett meg annak idején ebbe a balfékbe.
2011. febr. 25. 21:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszeru, gyere ossze valakivel.

Ha gonosz akarsz lenni, akkor meg ezutan jegyezd meg, ugy, hogy az osztalytarsad is hallja, Hogy milyen cuki, hogy azt hitte, tetszhet neked.

2011. febr. 25. 21:26
 2/11 szegediarc ***** válasza:
Te mit szeretnél mi legyen?
2011. febr. 26. 00:21
 3/11 A kérdező kommentje:
Azt h szálljon le rólam hagyjon békén ne terjesszen ilyen hülyeségeket mert ez már nem igaz.
2011. febr. 26. 11:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Tanulj meg írni! Esetben*
2011. febr. 26. 21:27
 5/11 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat lehetne adni kérem szépen?
2011. febr. 26. 21:29
 6/11 anonim ***** válasza:

kez el masokkal flörtölni,masoknak jeleket küldeni. ha meg észreveszed,h néz,akk oylan flegmán,vagy már ugy h eszrevegye,h idegesit teged.kerdezd meg tőle ora alatt-azert ne ugy,h meghallja a tanar,hanem ugy sugva.mondva mondd neki(szemöldökmegemeléssel:D) h MIVAN??!!

csak veszi már a lapot.....ha meg erre se figyel,akkor mondd meg neki,h hagyjon mar fele ezzel....vagy mondd el neki,amit ide leirtal.. :)

2011. márc. 4. 20:34
 7/11 A kérdező kommentje:
DE én nem vagyok az a tipus 17 évesen még egy barátom sem volt nem lehetne másképp megoldani?
2011. márc. 5. 12:01
 8/11 anonim ***** válasza:

hat mas öleteim sajnos nincsenek...

és ahogy irtam,hivd el őt,és mondd meg neki,h zavar,h figyel avgy vlmi......

de amugy még mindig tetszik egy picit,ugye?akkor nem törödnel vele ennyit,vagyis nem zavarna,ha azthiszi h szereted...igazam van?:D:)

2011. márc. 5. 18:05
 9/11 A kérdező kommentje:
Nincs igazad de ne sértődj meg!Csak azért foglalkozom vele mert zavar h mások azt hiszik rólam h szerelmes vagyok még mindig belé és azért nincs pasim pedig csak egyszerűen nem jut.Én nem vele akarok foglalkozni csak ne terjessze már rólam ezt.Nem kicsit ciki h azt hiszik miatta h nem tudok rajta túllépni meg közben rondának tart.B@meg legalább ha ennyire köcsög volt annak idején tenne pontot a dolgokra nem igaz h lehet vki ennyire köcsög F@sz!Képes azért ezzel büntetni mert tetszett én meg neki nem.Egy roh@dt nagy balfék szerintem tényleg nem tudom mi tetszhettett benne meg egyáltalán!
2011. márc. 5. 18:14
 10/11 A kérdező kommentje:
Bocs ha trágár voltam de így megszívni!Tudtam h el kellett volna mennem ebből a suliból minek maradtam itt ha még ki is közösítettek?Érdekes soha senkinek nem volt baja a társaságommal azt az egy osztályt kivéve amibe most járok!
2011. márc. 5. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!